Eșecuri cu urmări: CS Oșorhei a renunțat la trei jucători și a redus salariile cu 25%

Marius ANGHEL 10 Oct. 2013, 13:16 Stiri
Eșecuri cu urmări:** CS Oșorhei a renunțat la trei jucători și a redus salariile cu 25%

Deși a evoluat pe teren propriu și a avut în față un adversar mai slab cotat, echipa bihoreană de fotbal CS Oșorhei nu a reușit să se impună marți, în cadrul etapei a VII-a din Seria a V-a a Ligii a III-a.

Bihorenii au primit, la Stadionul Municipal „Iuliu Bodola” din Oradea, replica formației arădene CS Ineu, dar, la capătul unui joc slab, CS Oșorhei a trebuit să se recunoască învinsă în final cu scorul de 0-2, după ce în prima repriză a practicat un joc modest.

De altfel, în primul mitan s-au înscris ambele goluri. Mai întâi, în minutul 37, la o centrare de pe dreapta, Cristian Andor a reluat nefericit cu capul, dorind să respingă, în proprie poartă. Apoi, în minutul 40, la un șut de la distanță a lui Bogdan Iambor, tot deviat, s-a făcut 2-0 pentru oaspeți.

În repriza a doua atitudinea elevilor antrenorului Rudy Kovacs s-a schimbat, însă nu suficient încât să aducă și golul pe tabela de marcaj. Astfel, partida, de altfel una ușoară, s-a încheiat rușinos pentru o echipă cu pretenții.

Maniera de joc a echipei din Oșorhei nu a rămas fără urmări. Miercuri dimineață conducerea clubului a anunțat câteva măsuri drastice luate în privința jucătorilor. „În urma eșecului de pe teren propriu, 0-2 cu CS Ineu, a doua înfrângere consecutivă, acasă, după 0-3 cu Național Sebiș, conducerea CS Oșorhei a decis să penalizeze pecuniar contraperformanța. Astfel, salaraiile jucătorilor, pe luna septembrie, vor fi diminuate cu 25%. De asemenea, CS Oșorhei s-a despărțit, amiabil, de jucătorii Alexandru Gego, Alin Bițiș și Cristian Lupuț”, se arată în comunicatul clubului din Oșorhei.

„Conducerea clubului din Oșorhei dorește ca pentru această echipă se se joace cu sufletul și pentru asta se arată dispusă să se despartă, chiar în viitorul apropiat, de orice jucător care nu dă randamentul scontat, indiferent de numele, prenumele și renumele acestuia”, se mai precizează în respectivul comunicat remis presei.

În clasament, CS Oșorhei a rămas cu 10 puncte și ocupă acum locul al IV-lea în serie.

Sursa: eBihoreanul

Marius ANGHEL 10 Oct. 2013, 13:16 Stiri
Pe aceeași temă