Emoții cu Mărunțelu

24 Oct. 2011, 11:00 Stiri

Minutul 20 al meciului dintre Metaloglobus și Prometeu, disputat vineri la Clinceni și încheiat cu scorul de 0-1, a adus o accidentare nefericită în tabăra gazdelor. Portarul Nicușor Mărunțelu, adus sub formă de împrumut de la Brănești, a ieșit în plonjon în fața lui Bălă, care urmărea un balon în careul bucureștenilor.

Din contactul dintre cei doi, cel mai prost a ieșit portarul, Mărunțelu fiind făcut knock-out. Intervenția promptă a staffului medical a preîntâmpinat o dramă, medicul cerând schimbarea și interzicându-i jucătorului să mai evolueze în acest meci. Schimbarea le-a prins pe gazde pe contrepied, rezerva Mihai Nedelcu (foto, în roșu) intrând în meci fără a avea timp să se încălzească așa cum trebuie. Dovadă au fost și primele intervenții, mai puțin reușite, care le-au dat emoții celor din tribună și de pe banca tehnică. Pe măsura trecerii timpului, goalkeeperul de rezervă al Metaloglobusului a intrat în ritmul meciului, dar nu a putut opri marcarea singurului gol al meciului.

Dacă la pauză Mărunțelu era încă la mașina Salvării, în repriza secundă el a stat pe panta de după gardul din spatele porții lui Băluță, urmărind eforturile eșuate ale colegilor de a marca. După fluierul de final al meciului, tânărul goalkeeper nu mai părea să resimtă prea tare șocul loviturii primite.

Articol și foto de Mihai ANDRIEȘ

24 Oct. 2011, 11:00 Stiri
Pe aceeași temă