Edson indisponibil, din nou, pentru 5-6 luni!

28 Apr. 2009, 19:00 Stiri
Edson indisponibil, din nou, pentru 5-6 luni!

Atacantul portughez al UTA-ei riscă o nouă perioadă de inactivitate din cauza problemelor medicale cu care se confruntă la genunchiul stâng. Spre finalul antrenamentului de luni, Edson a acuzat dureri la genunchi, în zona în care a suferit o intervenție în toamna anului trecut. A părăsit ședința de pregătire, iar în cursul zilei de marți a fost consultat de medicul arădean Ilie Trocan. Deși deocamdată nu s-au efectuat investigații suplimentare, diagosticul este înfiorător: menisc și ruptură de ligamente, ceea ce ar însemna noi operații și o perioadă de pauză de circa cinci-șase luni, urmată de-o alta dedicată recuperării

"Se pare că situația lui Edson este foarte delicată. Urmează să facă un RMN, să se vadă clar ce e acolo, dar la prima vedere este vorba despre atât de menisc, cât și de ligamentele încrucișate. L-a văzut domnul doctor Trocan. Dacă în urma investigațiilor se confirmă diagnosticul, Edson va avea nevoie din păcate de-o pauză lungă. Din ce am înțeles noi, el n-a fost operat în Portugalia, ci doar curățat, ceea ce e cu totul altceva"
, a declarat antrenorul utist, Roland Nagy.

Edson abia revenise în programul normal de pregătire al echipei și apucase să evolueze în meciurile cu CS Universitatea Arad și FC Bihor.

 

Articol scris de Sebastian Șiclovan

28 Apr. 2009, 19:00 Stiri
Pe aceeași temă