Echipa lui Neaga s-a împiedicat de ANINoasa! Dâmbovițenii și Flacăra conduc la capitolul remize în Liga 3

Marius ANGHEL 24 Oct. 2016, 10:50 Stiri

Deplasarea de la Bradu, în cadrul etapei a 9-a a Seriei a 3-a a Ligii 3, s-a dovedit a fi una incomodă pentru FC Aninoasa. Cele două echipe au terminat meciul nedecis, 1-1, cu goluri marcate în prima repriză.

Marile speranțe de victorie ale dâmbovițenilor din debutul întâlnirii s-au redus treptat după trecerea primului sfert de oră al jocului. La capătul ocaziilor consecutive, irosite de Călinescu (2), Dinu (3) și Pahonțu (8) – cap lângă bară respins de Oprican în corner – argeșenii au deschis scorul neașteptat, contrar jocului, prin Golban (15), în urma unui corner, în care defensiva dâmbovițeană a fost prinsă pe picior greșit. Replica formației lui Cristi Bălășa a apărut pe final de repriză, când Neguț l-a executat cu sânge rece pe portarul Oprican (37), după ce a scăpat singur cu acesta, pe pasa lui Calofir. Două minute mai târziu, Neguț a trimis din nou în poarta adversă, dar golul i-a fost anulat pe motiv de ofside. Cu puține momente înainte de pauză, Aninoasa a avut în alte două rânduri șansa desprinderii pe tabelă, dar Marina (42) și Dinu (45), n-au găsit ținta căutată, prin încercări din marginea careului.

Prima parte a actului secund a fost tot a Aninoasei, chiar dacă mingea centrată de Păvăluță a picat de două ori tranversala lui Bărboiu. Capul lui Calofir (57) a fost scos de pe linia porții de Oprican, iar Neguț a trimis pe lângă din 10-12 metri (59). După intrarea în ultima jumătate de oră a jocului, dâmbovițenii au mai scăzut din turație, iar gazdele s-au apropiat mai mult de buturile lui Bărboiu. Golban, Preda și Păvăluță au fost extrem de activi în linia ofensivă a Bradului, dar în cele din urmă, tabela a rămas nemodificată până la ultimul fluier al arbitrului.

Cum s-a irosit încă o dată victoria, Aninoasa a ratat din nou apropierea de podiumul seriei. Pentru a fi siguri că pot urca în primele cinci locuri din C3, elevii lui Bălașa sunt obligați să treacă, pe teren propriu, de Urban Titu, etapa viitoare.

FC Aninoasa are 5 remize înregistrate în acest start de campionat al întregii Liga 3, doar Flacăra Moreni, o altă echipă dâmbovițeană, înregistrând aceleași cifre la capitolul egaluri.

ATLETIC BRADU – FC ANINOASA   1-1 (1-1)
Golban 15′ / Neguț 37′

Oprican – Mincă, Șerban, Velianu, Dumitrache – Tameș, Golban – Marcu, Voinescu (Preda 55′), Jenaru – Păvăluță
Antrenor: Adrian Neaga

Bărboiu – Marina, Coman, Pahonțu, Ș. Ion – Călinescu (Maican 88′), Ștefan, Dinu (Grigorescu 68′), Rusu (Diță 77′) – Calofir (Cernea 70′), Neguț
Antrenor: Cristian Bălașa

Stadion: Atletic (Bradu); Spectatori: 150; Au arbitrat: Mădălin Dicu – Alexandru Popovici, Ștefan Dumitrache (toți Ploiești). Observatori FRF: Marian Ezaru (Craiova) și Decu Crângașu (Ploiești).
Cartonașe galbene: Velianu (57′)/ Dinu (51′), Neguț (59′), Coman (82′), Ș. Ion (90+1′).

Articol și foto de Ionuț PARGHEL

Marius ANGHEL 24 Oct. 2016, 10:50 Stiri
Pe aceeași temă