Dunărea Turris a învins la scor echipa secundă a Sportului Studențesc

21 Aug. 2011, 12:13 Stiri

După trei victorii consecutive în Cupa României, Turris aștepta cu sufletul la gură prima partidă oficială din noul sezon competițional. Semnele de întrebare erau multe, turnenii evoluând acum în altă serie și cu o echipă total remaniată. În plus, adversarul părea unul imprevizibil.

Satelitul Sportului Studențesc sosea pe fosta arenă IMGB cu o formație în care regăseam jucători de la echipa mare precum Secăreanu, Târnăcop, sau Truță, dar și un grup de copii dornici de afirmare.

Absolvenți cu patru goluri

Elevii lui Cornel Nica au decis să treacă examenul de absolvire încă din startul partidei. Arătând ca o echipă matură, Turris a împins jocul spre poarta alb-negrilor și chiar în minutul 5, Alexandru a deschis scorul. Până la pauză, turnenii au controlat jocul în totalitate, dar ratările, unele de-a dreptul incredibile, rămân marea hibă a echipei de lângă Dunăre.

În partea secundă, ocaziile au fost la fel de multe, însă de această dată balonul a poposit de trei ori în poarta studenților. Alexandru a recidivat, Zanfir și-a pus și el semnătura, iar Nicu a închis tabela în final de partidă.

Turris va juca marți, în Cupa României, la Turnu Măgurele, contra divizionarei secunde ALRO Slatina și vineri, în campionat, acasă, cu Prahova Tomșani.

„Sunt mulțumit de rezultat și de felul în care am controlat jocul. Mă deranjează însă faptul că tratăm unele faze cu superficialitate și ratăm în continuare foarte mult” – Cornel Nica (antrenor principal)

SPORTUL STUDENȚESC II-TURRIS TURNU MĂ‚GURELE 0-4 (0-1)
Au marcat: Alexandru (5, 50), Zanfir (70), Nicu (89)
Arbitri: Marius Chițu-Cătălin Duțu, Mihai Dobre

Sportul: Samoilă-Țane, Cioranu (Pleșa 58), Secăreanu, Rusie-Antonie, Târnăcop, Rusu, Filip (Andrei 71)-Dobre, Truță (Stanciu 79)
Antrenor: Tom Cristea

Turris: Neagu-Mușat, Cosma, Ardeleanu, Mocanu-Alexandru, C.Mihai (Nicu 85), Ilin (A.Gheorghe 57), Radu (Zanfir 65)-Giugiumică, Mincu (Turcu 60)
Antrenor: Cornel Nica

articol și foto de Raul MIHAI

21 Aug. 2011, 12:13 Stiri
Pe aceeași temă