Dinamoviștii au fost refuzați de Claudiu Niculescu: a spus pas Ligii a 3-a

Mihai Andries 17 Jun. 2014, 16:21 Stiri
Dinamoviștii au fost refuzați de Claudiu Niculescu:** a spus pas Ligii a 3-a

Curtat de conducerea lui Dinamo pentru preluarea băncii tehnice a „satelitului” Dinamo 2, Claudiu Niculescu a declinat propunerea. Fostul atacant al „câinilor” a avut timp de gândire aproximativ o lună, însă a motivat că dorește să-și găsească un angajament în primele două ligi, Dinamo 2 urmând să evolueze și sezonul viitor în Liga a treia.

Echipa a doua a „câinilor” nu a reușit să se califice în play-off-ul pentru promovarea în cel de-al doilea eșalon al fotbalului românesc, fapt ce a dus la demiterea tehnicianului Mugurel Cornățeanu. În play-out, satelitul dinamovist a terminat pe primul loc, echivalent al locului 7 la general. În cele zece etape ale play-out-ului, antrenor a fost Lucian Mezei, cel care s-a ocupat și de juniorii republicani ai clubului.

Din 2012, atunci când a renunțat la cariera de jucător, Claudiu Niculescu a antrenat pe Universitatea Cluj, FC Bihor, Damila Măciuca și CSM Râmnicu Vâlcea, iar în această vară a mai fost în tratative cu FC Voluntari (echipă care a promovat în liga a doua).

Articol scris de Cătălin MUREȘANU
Foto: Bogdan IORDACHE

Mihai Andries 17 Jun. 2014, 16:21 Stiri
Pe aceeași temă