Din nou spectacol la Giarmata – Făget

19 Mar. 2012, 09:00 Stiri
Din nou spectacol la Giarmata - Făget
Giarmata a fost condusă cu 2-0 dar a revenit și a întors rezultatul cu un om în minus. 3-2 a fost și scorul din tur, „milenarii” reușind să se impună atunci chiar pe terenul nou promovatei Flacăra Făget.

„Prima repriză am început-o puțin timorați, am făcut și două greșeli fatale. Dar am reușit să și marcăm prin Ionaș. Am început prost și partea a doua pentru că Dancia a fost eliminat, după aceea ne-am mobilizat, ca joc, ca dăruire, am pus presiune și am marcat trei goluri, pentru că unul consider că a fost anulat incorect, la Oneț după golul de 2-2. A existat acea tensiune de derby județean, de a fi cel mai bun. Noi suntem pe primul loc în jocurile cu echipele din Timiș”, ne-a spus Călin Cojocaru, tehnicianul Milleniumului.

Giarmata a fost condusă prin golurile lui Speroni (18 -pen.) și Rațiu (39), dar a revenit și a câștigat jocul în urma dublei lui Ionaș (min. 40 și 70) și reușitei lui Gideon (88).

„Tot timpul ne gândim la promovare dacă rezultatele ne avantajează. Trebuie să ne concentrăm și nu cred că vom avea probleme cu nicio echipă. Felicit jucătorii pentru atitudinea exemplară din repriza a doua. Sper să ne mobilizăm cum trebuie și la Gloria Arad, să nu mai intrăm pe vârfuri„, a concluzionat Cojocaru. Acesta a mai avut un motiv de bucurie la începutul lunii. Soția sa a născut o fetiță pe 2 martie: „Cu această ocazie vreau să dedic victoria, soției mele, fetiței Iris Maria, băiatului meu Robert, dar și întregului colectiv de la Millenium”.

Millenium Giarmata: (antrenor Călin Cojocaru): Țurcaș – Mihălceanu, A. Toma, M. Toma, Dancia – Bungău, Corlățeanu – M. Călin, Băișan, Gârba – Ionaș. Au mai intrat: Țofei, Domșa, Oneț și Gideon.

Flacăra Făget (antrenor Marius Baciu): N. Laurențiu – Demian, Gălan, Pistol, C. Toma – Furdean, Ghindaru, G. Voicu, Mihuța – Speroni, Rațiu. Au mai jucat: R. Briciu, Boghian și Abiodun.

Sursa: Banat Sport

19 Mar. 2012, 09:00 Stiri
Pe aceeași temă