Didi Prodan, omagiat de clubul Știința Miroslava, la Liga a 3-a. Echipa ieșeană își continuă parcursul fără greșeală pe teren propriu

Marius ANGHEL, Narcis POHOAȚĂ 21 Nov. 2016, 11:05 Stiri

Înaintea partidei de sâmbătă, cu nou-promovata Avântul Valea Mărului, echipa ieșeană Știința Miroslava i-a adus un ultim omagiu fostului mare internațional Daniel Prodan. La fotografia de grup, elevii lui Cristi Ungureanu au afișat un tricou al echipei naționale a României cu mesajul „Odihnește-te în pace, Daniel Prodan!”.

„Clubul Știința Miroslava este alături de familia îndoliată la moartea fulgerătoare a celui care a fost Daniel Prodan. Didi, așa cum era el cunoscut de colegi și de microbiști, a fost și va râmâne în memoria noastră ca unul dintre cei mai buni fotbaliști pe care i-a avut România. Odihnește-te în pace, Daniel Prodan!”, a fost mesajul președintelui clubului din Miroslava, Daniel Acatrinei.

Victorii pe linie pe teren propriu

Altfel, Știința Miroslava s-a impus fără probleme în fața nou-promovatei Avântul Valea Mărului, scor 5-0 (2-0), golurile fiind marcate de Gorovei (34, 42), Moisi (67), Taciuc (84) și Izmană (87). În urma acestui al treilea succes consecutiv, Miroslava a acumulat 22 de puncte și s-a apropiat la un singur punct de podium.

Interesant este faptul că Miroslava are victorii pe linie pe teren propriu (șase) în acest sezon, după ce în campionatul trecut a reușit același lucru, ba chiar fără să primească gol!

După 13 etape, Știința ocupă locul 5, cu 22 de puncte, cu unul mai puțin decât echipele de pe locurile 3 și 4, Atletico Vaslui, respectiv Sporting Liești.  

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Marius ANGHEL, Narcis POHOAȚĂ 21 Nov. 2016, 11:05 Stiri
Pe aceeași temă