Dezamăgire mare la Miroslava. Știința a ratat promovarea pe mâna ei: „Unii jucători s-au crezut promovați prea devreme, erau cu nasul pe sus”

Marius ANGHEL, Narcis POHOAȚĂ 31 May. 2015, 16:24 Stiri

Știința Miroslava a ratat în acest sezon o șansă imensă de a promova în Liga a doua la fotbal. Vineri, în ultima etapă a Seriei I a Ligii 3, ieșenii ar fi avut nevoie de o remiză pe terenul contracandidatei Bucovina Pojorâta pentru a accede în eșalonul secund, dar a pierdut cu 1-2, pe final de meci. Asta după ce, în urmă cu o săptămână, Miroslava a jucat un alt meci decisiv pentru promovare pe teren propriu, dar a cedat cu același scor în fața ocupantei locului 3, Sepsi Sfântu Gheorghe.

Președintele clubului Știința Miroslava, Daniel Acatrinei, a declarat că atmosfera în cadrul echipei este foarte tristă după această ratare, dar este convins că clubul pe care îl conduce nu va mai da cu piciorul acestei șanse de a promova în sezonul viitor.

„Dezamăgirea este extrem de mare. Nu ne-am gândit nicio clipă că vom rata promovarea. Am avut nevoie de o victorie în ultimele două runde și, din păcate, am pierdut ambele meciuri. Ca un făcut, s-a întâmplat și în retur exact ca în finalul turului, când am pierdut ultimele două meciuri. Probabil că atâta putem în momentul de față, poate că unii jucători nu pot mai mult. Vom trage linie, vom analiza ce am făcut bine, ce am făcut rău și o vom lua de la capăt anul viitor. În sezonul trecut ne-am clasat pe locul 3, acum am terminat pe 2, la anul sperăm să promovăm în Liga a doua”, a declarat Daniel Acatrinei.

„Această echipă ar fi meritat să joace în liga a doua”

Acesta consideră că unii jucători s-au crezut dinainte campioni și nu s-au concentrat până la final. „Acest ultim meci de la Pojorâta ne-a demonstrat că un campionat se joacă până în ultimul minut al ultimului meci. Unii jucători s-au crezut promovați prea devreme, erau cu nasul pe sus. În ultimul meci am controlat jocul, gazdele au ajuns de trei ori la poartă și au marcat de două ori. Ne-am retras prea devreme, iar pe final am luat acel gol care ne-a costat promovarea. Fotbalul ne-a pedepsit. Păcat, pentru că această echipă ar fi meritat să joace în liga a doua. Este frumos să câștigi un campionat, păcat că am dat cu piciorul acestei șanse”, a adăugat Acatrinei.

CITEȘTE și cronica meciului de la Pojorâta: VIDEO | Victorie eroică și promovare istorică pentru Bucovina Pojorâta

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚
Foto: Gazeta de Suceava

Marius ANGHEL, Narcis POHOAȚĂ 31 May. 2015, 16:24 Stiri
Pe aceeași temă