Debut perfect pentru Poli II

17 Mar. 2012, 08:34 Stiri
Debut perfect pentru Poli II
Echipa secundă a învins clar ultima clasată într-un meci frumos cu multe goluri. Poli II a beneficiat de aportul lui Petcuț și Ad. Popa de la prima echipă, ultimul realizând tripla. Celelalte două goluri ale „violeților mici” au fost marcate de Boștină.

Boștină a deschis scorul după nici zece minute de joc, când degajarea din mână a lui Iordache l-a lăsat singur cu portarul. Atacantul a sprintat dintre fundași și a îndeplinit o simplă formalitate. La mijlocul reprizei, același Boștină a contribuit la faza golului doi cu o deviere prelucrată de Vântură și finalizată de căpitanul Adrian Popa. Arădenii au fost periculoși pe finalul reprizei, dar Eșanu a reluat slab din centrul careului, dându-i ocazia lui Iordache să repună rapid mingea. De această dată însă Boștină a fost blocat și scorul pauzei a rămas 2-0.

În debutul părții secunde, oaspeții au ratat ocazia meciului, Eșanu a pătruns pe stânga și l-a lăsat practic pe juniorul Bulza cu poarta goală, dar Iordache s-a remarcat cu un reflex de senzație. Poli se va desprinde decisiv în minutul 73, când Vucea e faultat în careu de Filaret și Boștină marchează din penalty pentru 3-0. Imediat, „tramvaiștii” au redus din diferență prin nou intratul Borteș, cu un șut frumos la colțul lung. Gloria ratează apoi un penalty acordat ușor, prin Puie, care-l remarcă din nou pe goalkeeperul timișorean. Ad. Popa a răspuns impecabil pentru Poli II, cu o acțiune personală în urma căreia a înșirat trei arădeni în careu și a finalizat cu gol. Tot el a realizat hattrick-ul în minutul 90 cu o lovitură de cap după o centrare din banda stângă. 5-1 și Poli II urcă o treaptă în clasament, pe poziția 8.

Poli II (antrenor Adrian Stoicov): Iordache – Vucea, Dăruială, Dubei, Zele – Constantinescu, Petcuț, Lupancu – Ad. Popa, Boștină, Vântură. Au mai intrat: M. Stancu, Mucsi, Szalkai și Leagu.

Gloria Arad (antrenor Leo Pința): Bujor – Vițu, Blănaru, Dubeștean, Filaret – Gherghel, Puie, Sălăjan – Eșanu – Bulza. Au mai intrat: Cl. Ban, Borteș, Șiclovan și Sima.

VEZI O GALERIE FOTO DE LA ACEST MECI

Rocha a rămas și el acasă!

Partida dintre Poli II și Gloria Arad a fost urmărită din tribună ca de obicei de președintele Gheorghe Chivorchian. La meci au asistat de la câțiva metri, Rocha și Gorobsov, dacă ultimul e suspendat pentru jocul cu FC Bihor, brazilianul se pare că are zilele numărate la Poli. Recent Chivorchian declarând că „nu e serios la antrenamente” și astfel mijlocașul ar putea fi pus pe liber la vară.


Sursa: Banat Sport
Foto: FC Timișoara

17 Mar. 2012, 08:34 Stiri
Pe aceeași temă