Daniel Bălan consideră că Bucovina Rădăuți și ACS Dumitra păstrează șanse egale de promovare după meciul tur al barajului: „Mizez și pe aportul fanilor noștri”

Marius ANGHEL 20 Jun. 2017, 14:13 Stiri
Daniel Bălan consideră că Bucovina Rădăuți și ACS Dumitra păstrează șanse egale de promovare după meciul tur al barajului:**

În condițiile în care situația de la Foresta se menține în coadă de pește, Bucovina Rădăuți ar putea fi în sezonul viitor singura reprezentantă a fotbalului sucevean în primele trei eșaloane valorice din România. Pentru a reuși însă să facă pasul în Liga a 3-a, echipa pregătită de Daniel Bălan va trebui să iasă victorioasă din barajul cu ACS Dumitra, campioana județului Bistrița-Năsăud.

Rădăuțenii își păstrează intacte șansele de promovare în condițiile în care sâmbăta trecută au remizat, 0-0, în meciul tur, astfel că jocul decisiv va avea loc pe terenul Bucovinei la sfârșitul acestei săptămâni, sâmbătă, cu începere de la ora 17:30.

„Consider că șansele de promovare au rămas egale. Am făcut un meci bun în prima manșă, ne-am creat câteva ocazii clare de a înscrie, însă, din păcate, n-am reușit să băgăm mingea în plasă. Echipa gazdă, având o medie de vârstă mai ridicată, a fost avantajată poate și de dimensiunile reduse ale suprafeței de joc. Sper ca în meciul retur să fim mai concentrați pe faza de finalizare pentru a izbuti această promovare pe care tot orașul o dorește. Trebuie să dăm totul pe teren și să fim concentrați la maximum, pentru că întâlnim un adversar imprevizibil, care se bazează pe jucători cu o vastă experiență competițională la nivelul Ligii 1, precum Costin, Mândrean sau Chibulcutean. Mizez și pe aportul fanilor noștri, care vor veni în număr mare la stadion ca să ne susțină”, a declarat, pentru Monitorul de Suceava, antrenorul Daniel Bălan.

Pentru a pregăti cât mai bine acest joc capital, rădăuțenii vor intra în cantonament încă de joi.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 20 Jun. 2017, 14:13 Stiri
Pe aceeași temă