Daniel Bălan a revenit asupra decizie de retragere și își va ajuta echipa pe care o antrenează și din postura de jucător

Marius ANGHEL 29 Aug. 2017, 13:45 Stiri
Daniel Bălan a revenit asupra decizie de retragere** și își va ajuta echipa pe care o antrenează și din postura de jucător

Ediția de campionat 2017-2018 a Ligii a 3-a a început fără Bucovina Rădăuți, întrucât formația pregătită de Daniel Bălan a fost nevoită să stea în runda inaugurală.

Rădăuțenii vor debuta în campionat la sfârșitul acestei săptămâni, în fieful celor de la Aerostar Bacău, urmând să joace primul meci pe teren propriu în etapa a 3-a, împotriva brașovenilor de la AFC Hărman.

Atmosfera în cadrul lotului este una bună, chiar dacă plecările intempestive ale lui Vlad Stănescu și Andrei Cerlincă la Foresta i-au luat pe rădăuțeni pe nepregătite, făcându-l pe Daniel Bălan să revină asupra deciziei de a se retrage din activitate.

„În acest moment mă bazez pe un lot de doar 16 jucători. În cursul acestei săptămâni, până la finalul perioadei de transferări, vom încerca să mai aducem 1-2 fotbaliști. Oricum, am decis să mă bag și eu la joc, pentru că nu pot să las echipa la greu. Chiar dacă voi împlini în scurt timp 38 de ani, cred că pot să fac față la acest nivel. Important este că atmosfera în cadrul echipei este una pozitivă, am făcut o pregătire bună, așa că suntem încrezători. Simțim sprijinul constant primit din partea Primăriei și a Consiliului Local din Rădăuți, așa că dorim să facem un campionat bun, să nu dezamăgim”, a declarat, pentru Monitorul de Suceava, antrenorul-jucător Daniel Bălan.

În Seria 1 a Ligii 3, Bucovina Rădăuți le are rivale pe Suporter Club Oțelul Galați, AFC Hărman, Olimpic Cetate Râșnov, Sporting Liești, KSE Târgu Secuiesc, CSM Roman, Avântul Valea Mărului, AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, CSM Focșani, Aerostar Bacău, Metalosport Galați, Sănătatea Darabani, CSM Pașcani și AFC Odorheiu Secuiesc.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

 
Marius ANGHEL 29 Aug. 2017, 13:45 Stiri
Pe aceeași temă