Dan Băbuț este noul președinte al Olimpiei

Mihai Andries 04 Jan. 2013, 20:00 Stiri
Dan Băbuț** este noul președinte al Olimpiei

Olimpia Satu Mare începe anul 2013 cu o nouă conducere. În cadrul unei întâlniri s-a stabilit faptul că noul președinte al clubului va fi city managerul Dan Băbuț. În sala de ședințe a Consiliului Local Satu Mare a avut loc astăzi o conferință de presă susținută de Dan Băbuț, noul președinte al Olimpiei și Ionică Câmpean președintele consiliului de administrație. Aceștia au adus la cunoștință faptul că s-au făcut schimbări în ceea ce privește Adunarea Generală a Acționarilor și Consiliul de Administrație.  Astfel din AGA vor face parte Ștefan Szilagyi, Pinter și Băbuț, iar din consiliu, Panea, Horvat, Magyar, Micle, Câmpean, Szilagyi și Kovacs Mate.

Președintele Consiliului a fost numit Ionică Câmpean, Vicepreședinte Kovacs Mate și secretar Adrian Micle. De asemeanea, cei doi au mai precizat că Olimpia va avea cel târziu din vara acestui an echipa a doua care va fi formată numai din juniori.

Echipa mare va fi formată din acest an din 25 de jucători și se va întări cu cel puțin opt cadeți. Conducerea clubului este în acest moment în negocieri cu mai mulți cadeți pe care îi vor lua cu ei în cantomanetul care va avea loc în perioada 3-10 februarie.

Stafful tehnic va fi format din Tiberiu Csik – antrenor, Ioan (Lulu) Dragomir antrenor secund și Ovidiu Suciu -antrenorul portarilor.
Cu toate că Olimpia a încheiat turul campionatului Ligii a III-a pe locul 3, obiectivul rămâne același, promovarea în Liga a 2 a.
Băbuț a mai adăugat că începând din anul acesta, se vor forma opt echipe de juniori, fiecare va avea câte un antrenor și un stadion unde să-și practice antrenamentele.
 

Articol scris de Veronica HODAS

Mihai Andries 04 Jan. 2013, 20:00 Stiri
Pe aceeași temă