Cuplul Mănăilă – Mitu a preluat Europa Alba Iulia

19 Sep. 2012, 23:50 Stiri
Cuplul Mănăilă - Mitu** a preluat Europa Alba Iulia

Cei doi antrenori arădeni au ajuns la o înțelegere cu diriguitorii nou-promovatei și au intrat în pâine. Radu Andone, cel care îndeplinea rolul de antrenor-jucător, rămâne doar cu al doilea statut în cadrul grupării din județul Alba, după ce primele etape n-au adus decât un singur punct în cont.

„Îmi doresc să facem treabă, să depășim impasul. Știu că lotul este unul foarte tânăr, compus din jucători lipsiți de experiență la acest nivel. Deocamdată îmi propun să lucrez la capitolul psihic pentru a remonta o echipă aflată în criză de rezultate”, a afirmat Dan Mănăilă, care ieri după-amiază a condus prima ședință de pregătire. Cel poreclit Mânzul pe vremea când era jucător activ a optat pentru Nicolae Mitu drept colaborator, cei doi făcând echipă tehnică și anul trecut, la FC Cisnădie. Pentru „Uragan”, Alba nu e teren străin, el evoluând pentru Unirea pe când Gigi Borugă era antrenor principal.

Europa a jucat contra Sebișului în etapa secundă, când Naționalul s-a impus cu 4-1. Mănăilă primește vizita Șoimilor Pîncota pe 19 octombrie, atunci când e programată runda cu numărul 8.

Sursa: Sport Arad

19 Sep. 2012, 23:50 Stiri
Pe aceeași temă