Cucu, suspect de blat cu Axintele! Tulpan: „M-am săturat de figuranți”

Marius ANGHEL 24 May. 2013, 13:25 Stiri
Cucu, suspect de blat cu Axintele!** Tulpan:

Fundașul Costin Cucu se află și el pe lista neagră a Gloriei Buzău, întocmită zilele trecute de conducerea clubului, după o analiză făcută împreună cu antrenorul Marian Roșu. Motivul îl constituie prestația dubioasă din meciul cu Viitorul Axintele, jucătorul în cauză fiind bănuit de blat!

Președintele grupării din Crâng, Dan Tulpan, îl consideră trădător pe Cucu și a precizat că va fi amendat cu suma de 5.000 RON și suspendat până în 2015, când îi expiră contractul, sau pus pe lista de transferări pentru a se mai recupera din banii pierduți cu el.

,,În meciul de la Axintele a stat numai în atac băiatul, deși el era fundaș. Uitase că primul lucru pe care i l-a cerut antrenorul era acela să joace pe postul său, dar nu a făcut asta, iar în prima repriză a dat toate mingile la adversar. Sunt convins că după meci, când plângea, juca teatru și ieri (n.r.miercuri) l-am făcut escroc, iar dacă se supără domnul Cucu, de aia nu mai pot eu. M-am săturat de figuranți. O fi având el calități de fotbalist, dar are un caracter dificil și este greu de controlat acest băiat. Am vorbit cu foști colegi de ai lui și oameni care îl știu, iar aceștia mi-au zis: fotbalist, dar e hahaleră.”, a declarat președintele Gloriei Buzău, Dan Tulpan.

Alexandru și Roman, aflați și ei pe lista trădătorilor

Oficialul clubului din Crâng mai are pe listă încă doi jucători pe care îi bănuiește de ,,legături primejdioase” cu Axintele. Este vorba despre mijlocașii Florin Alexandru și Ionuț Roman, catalogați drept trădători, având în vedere modul în care au luat acele cartonașe în urma cărora au fost eliminați. 

,,Unul a scuipat, iar celălalt a primit două galbene aiurea, deoarece nu erau faze importante, ci se petreceau la jumătatea terenului. Am jucat și ceva fotbal la viața mea așa că primul sentiment pe care l-am avut la Axintele a fost ăla de trădare. Nu un specialist, ci oricare spectator care a văzut ce s-a întâmplat acolo gândește ca mine. Nici nu pot să gândesc altfel.”, a mai adăugat Tulpan.

Articol și foto de Adi SOARE

Marius ANGHEL 24 May. 2013, 13:25 Stiri
Pe aceeași temă