CS Zlatna vrea să evolueze în nocturnă pentru a se vedea la TV

02 Mar. 2012, 13:42 Stiri
CS Zlatna vrea să evolueze în nocturnă** pentru a se vedea la TV

Divizionara terță CS Zlatna a depus documentația necesară la FRF pentru a putea disputa din retur meciurile în nocturnă, iar întâlnirile să fie transmise de DigiSport, caz unic în arealul fotbalului de Liga a 3-a din țară.

„Așteptăm zilele acestea să primim răspuns din partea FRF, după ce am depus actele necesare. Îndeplinim toate condițiile pentru a putea juca sub lumina reflectoarelor”
, a declarat Titi Iancu, organizatorul de competiții al „aurarilor”.

Ocupanta penultimului loc în seria a VI-a, zlătnenii lui Dorel Mureșan s-au întărit considerabil pentru retur.

Pe malul Ampoiului sosit nu mai puțin de 15 jucători noi: Târziu și G. Toma (Corona Brașov), Gavrilă și H. Marian (Europa Alba Iulia), P. Pop (Unirea Valea lui Mihai), Tămășan și Cucuruzan (liberi de contract), Kopandy, Morar, C. Suciu și Sg. Pop (Unirea Florești), A. Câmpean (Dinamo II), P. Dârjan (FC Cisnădie), A. Lacatos (FC Baia Mare), Oct. Drăgan (Mureșul Deva), păstrarea a încă doi jucători (Al. Man și Kiraly) ce la un moment dat erau plecați.

De asemenea, jucătorii echipei din Zlatna au parte și de un important stimul financiar pentru îndeplinirea obiectivului de a se salva de la retrogradare. În această după amiază, de la ora 16.00, pe terenul „Pielarul” din Sebeș, CS Zlatna va susține un meci amical cu Sparta Sebes (locul 2, în liga a IV-a Sibiu).

Articol scris de Lucian DANCIU

02 Mar. 2012, 13:42 Stiri
Pe aceeași temă