Crivac nu concepe să se împiedice de Bradu: „Nu ar trebui să ne intereseze ambițiile sau răutățile”

Marius ANGHEL 30 Oct. 2013, 14:38 Stiri
Crivac nu concepe să se împiedice de Bradu:**

Vineri, SCM Argeșul Pitești va juca pe teren propriu împotriva formației Atletic Bradu. În etapa precedentă, cele două formații au obținut câte un punct, piteștenii au terminat la egalitate, scor 1-1 în deplasare cu Chindia Târgoviște, iar Atletic a remizat pe teren propriu cu FC Zagon, scor 2-2.

Antrenorul SCM-ului, Iulian Crivac, afirmă că echipa sa nu trebuie să mai facă pași greșiți și speră ca vineri Argeșul să își mai treacă în cont încă o victorie:
„Este un meci important pentru noi, pentru că se vor întâlni cele două echipe din județul Argeș ce activează în liga a III-a. După părerea mea, nu ar trebui să ne intereseze ambițiile sau răutățile pe care dumneavoastră le așteptați de la acest meci. Pe mine mă interesează atitudinea jucătorilor mei, trebuie să ne facem jocul și astfel să adjudecăm cele trei puncte. Atletic este o echipă ambițioasă care merită să fie pe un loc mai sus în clasament, dar, vineri, sperăm ca, la ora jocului, noi să fim echipa cea mai bună. Avem informații destule despre ei și cunoaștem calitățile și defectele jucătorilor de acolo”

În partida cu Atletic Bradu, antrenorul Iulian Crivac nu-i va putea folosi pe Nilă – accidentat și Bucuroaia – suspendat.

Partida SCM Argeșul Pitești – Atletic Bradu se va disputa vineri de la ora 14:00

Articol scris de Andrei Zevedei (Sport Argeș)

Marius ANGHEL 30 Oct. 2013, 14:38 Stiri
Pe aceeași temă