Conpet Cireșu are un obiectiv îndrăznet pentru sezonul ce începe vineri

Marius ANGHEL 28 Aug. 2013, 11:55 Stiri
Conpet Cireșu** are un obiectiv îndrăznet pentru sezonul ce începe vineri

După ce câștigat la loviturile de la 11 metri, jocul pentru promovarea în liga a treia (6-5 cu Izbânda Hagilarea Mihail Kogălniceanu), pentru Conpet Cireșu a început campania de pregătire pentru sezonul competițional care va începe vineri 30 august.

Cei doi antrenori,Vasile Darie și Ionel Ivan împreună cu președintele clubului Valentin Avramescu au depus toate eforturile pentru întărirea lotului de jucători cu câțiva jucători care să aducă liniștea în tabăra celor de la Conpet Cireșu, și chiar au reușit câteva achiziții destul de bune.

Astfel au fost aduși la gruparea brăileană portarii Tudor George (de la Dunărea Călărași) și Mădălin Soare (de la Pressing Brăila), dar și jucătorii de câmp Georgică Alexandru (Metalosport Galați), Ilie Alexandru (Dunărea Gropeni), Iulian Bogoș (CSM Rm. Sărat),  Gheorghe Marcel (CF Brăila), Alexandru Niță (CS Făurei) dar și Stelică Nicoliță (CSM Rm. Sărat).

În perioada de vară, Conpet Cireșu s-a antrenat pe stadionul „Chimia” din stațiunea Lacu Sărat și a jucat nu mai puțin de 11 meciuri (trei în Cupa României și alte opt de pregătire) din care a obținut șapte victorii, trei înfrângeri și un rezultat de egalitate. Acestea au fost: 2-2 cu Sportul Chiscani, 1-0, 6-2, și 0-2 cu Metalosport Galați, 2-3 cu Oțelul II Galați, 0-2 cu CF Brăila, 5-3 și 1-0 cu Pandurii Tudor Vladimirescu, și 4-1 cu CSM Rm. Sărat, la care se adăugă și meciurile din Cupa României: 5-1 acasă cu Viitorul Domnești, 4-2 la Izbânda Hagilarea Mihail Kogălniceanu și 1-2 la Sporting Liești.

Despre aceste partide Vasile Darie antrenorul principal de la Conpet Cireșu ne-a spus: „În general am fost mulțumit de rezultatele obținute în meciurile din această vară, mai puțin de jocul din Cupă de la Liești. Și acolo am evoluat foarte bine, dar un arbitru din Focșani a vrut ca gazdele să se califice mai departe. Ne-am întărit lotul de jucători cu câteva achiziții destul de bune, și cred că vom face o  figură frumoasă în campionatul care începe vineri! Din păcate nu-l mai avem în lot pe portarul Stoica, care a renunțat deocamdată la fotbal pentru rezolvarea unor probleme familiare.”– ne-a spus fostul căpitan al Daciei Unirea de la începul anilor 90.

La rândul său, Valentin Avramescu, președintele clubului, a stabilit un obiectiv îndrăzneț pentru sezonul care se apropie cu pași repezi: „Având în vedere conjunctura actuală, am stabilit împreună cu cei doi antrenori de la echipă, un obiectiv destul de realizabil. Și anume clasarea pe locul 9, adică salvarea de la retrogradare. Domul Radu Popa, primarul comunei Cireșu ne-a dat toate asigurările că stadionul din comuna noastră va fi omologat pentru liga a treia! Dar deocamdată comisia de licențiere nu ne-a dat permis să jucăm la Cireșu decât în prima etapă! Dacă lucrurile de la stadion nu se vor rezolva în două săptămâni vom fi obligați să disputăm meciurile de pe teren propriu în altă parte. Dar sunt ferm convins că domnul Popa va reuși să facă toate eforturile pentru ca locuitorii comunei noastre să poată vedea și ei partide din liga a treia! Nu de alta dar la Cireșu foatbalul a început să fie un fenomen din ce în ce mai iubit de localnici, și are fi mare păcat să jucăm în altă parte!”– ne-a spus cu o ușoară amărăciune în clas conducătorul fotbalului din Cireșu.

În astfel de condiții, stadionul „Avântul” din Cireșu, va găzdui sigur vineri după amiază cu începere de la ora 18, meciul din cadrul primei etape a ligii a treia dintre Conpet din localitate și Rapid Fetești.

Pentru acest joc, dar și dealtfel pentru tot sezonul (cel puțin cel de toamnă), Vasile Darie și Ionel Ivan au la dispoziție următorul lot de jucători: Tudor George și Mădălin Soare (portari); Georgică Dumitrașcu, Alexandru Ilie, Nicolae Viorel, Cătălin Stănciulescu, Gabriel Preda, Gigel Costache (fundași); Costin Grozea, Alexandru Balaban, Iulian Bogoș, Octavian Vârlan, Andrei Crăciun, Gheorghe Marcel, Gheorghe Viorel, Alexandru Cireașă (mijlocași); Alexandru Niță, Stelică Nicoliță, Radu Alin și Ionuț Radu (atacanți).

Articol scris de Marcel Sânpetru

Marius ANGHEL 28 Aug. 2013, 11:55 Stiri
Pe aceeași temă