Conpet Cireșu a pierdut acasă la debutul în Liga 3

Marius ANGHEL 31 Aug. 2013, 16:32 Stiri
Conpet Cireșu** a pierdut acasă la debutul în Liga 3

Surprinzător de multă lume (aproximativ 400 de spectatori) au ținut să vină vineri după amiază la stadionul „Avântul” din Cireșu, pentru a vedea la fața locului pardida de debut a favoriților săi, Conpet din localitate,  și Rapid Fetești! Dar meciul în sine a fost unul dezamăgitor pentru ei, atât din punctul de vedere al jocului ambelor formații, cât și al rezultatului final: 1-0 pentru gruparea din Fetești, care a adus prima înfrângere în liga a treia echipei antrenate de Vasile Darie și Ionel Ivan.

Prima repriză a fost una în care ambele formații au jucat parcă…de-a latul terenului, fără ca vreuna dintre ele să-i creeze vreo ocazie mai de Doamne-ajută la vreuna din porți. Excepție a făcut doar faza din minutul 18, atunci când oaspeții au marcat singurul gol al meciului: Paraschiv a scăpat singur spre poarta brăileană, și acesta cu un șut plasat din interiorul careului, în colțul lung, a reușit să-l învingă pe pe portarul Tudor ieșit în întâmpinare: 0-1! Sigurul sfert de ocazie de gol a brăilenilor, din prima repriză, a avut loc în minutul 42 atunci când Nicoliță și Niță s-au încurcat între ei la numai 2-3 metri în fața porții goale!

Partea secundă a început (oarecum) mai binișor pentru fotbaliștii brăileni, iar Călugăru a respins în corner mingea expediată de Nicoliță, pe coțul scurt, de la 5-6 metri lateral dreapta (min. 49). Apoi în minutul 56, același St. Nicoliță a reluat de 5 metri peste transversală, o centrare perfectă venită de la Costache, cel mai bun jucător de la Conpet Cireșu! Câte o jumătate de ocazie a mai ratat Ghe. Marcel în minutele 70 și 72, același lucru putând fi spus și despre Pena (min. 74). Apoi Tudor apără foarte bine mingea trimisă de Ivan din lovitură liberă de la 25 de metri, și cam asta istoria meciului meciului de la Cireșu! Ar mai trebui spus doar faptul că brăilenii au evoluat cu un jucător mai puțin pe teren din minutul 68, pentru că Stănciulescu a primit al doilea cartonaș galben și a fost timis mai rapid la cabine.

Dar în minutul 90+3, centralul Dorin Burloi (Galați) a văzut numai el,  un fault în careu făcut de Albuț asupra lui Nicoliță, și a indicat lovitură de la 11 metri pentru Conpet Cireșu! A urmat apoi o busculadă a jucătorilor din Fetești care s-au năpustit asupra centralului partidei, de au trebuit să intre jandarmii pe teren,  dar această „acțiune” s-a lăsat cu eliminarea lui Toma pentru înjurii! În cele din urmă, penalty-ul a fost executat foarte slab de Costache, mingea s-a dus pe lângă poartă, și astfel Conpet Cireșu a început noul sezon din liga a treia cu un eșec, chiae dacă un rezultat de galitate ar fi fost mai echitabil, după evoluțiile ambelor formații!

VEZI o GALERIE FOTO de la meci

După meci, antrenorul de Conpet, Vasile Darie dădea vina pentru înfrângerea echipei sale pe…suprafața de joc, fiind mulțumit în general de evoluția elevilor săi: „Vinovat pentu această ănfrângere a fost… calitate foarte prostă a terenului, dar în general sunt mulțumit de evoluția băieților mei!”

Conpet Cireșu – Rapid Fetești  0-1 (0-1)
Paraschiv (min. 18)

   Conpet Cireșu: Tudor – Costache, Stănciulescu, Ilie, Dumitrșcu – Radu (min. 46: Balaban), Ghe. Marcel (min. 77: Grozea), Bogoș, Crăciun – Niță (min- 86: Preda), St. Nicoliță. Antrenori: Vasile Darie și Ionel Ivan.
   Cartonașegalbene: Crăciun,Costache, Stănciulescu.
   Carnonașe Roșii: Stănciulescu (min. 68)

   Rapid Fetești: Călugăru – Albuț, Neculai, Tonea, Ureche (min. 78: Popescu), Comănași – Marin (min. 59: Pena), Stanciu (min. 90+2 Tarnovschi), Paraschiv (min. 85: Ciubuc) – Ivan, Toma. Antrenor: Gigel Stoica.
   Cartonașe galbene Albuț
   Cartonașe roșii: Ivan (min. 90+3)

   A arbitrat foarte bine până la faza din minutul 93, centralul Daniel Burloiu, ajutat la cele două tușe de asistenții Florin Vișan și Daniel Vlase (toți din Galați)

Articol scris de Marcel Sânpetru

Marius ANGHEL 31 Aug. 2013, 16:32 Stiri
Pe aceeași temă