Clinceniul acuză arbitrajul de la Breaza

06 May. 2009, 08:14 Stiri
Clinceniul acuză arbitrajul de la Breaza

Aseară târziu, oficiali ai clubului din Clinceni ne-au contactat pentru a-și exprima nemulțumirea față de arbitrajul din partida de la Breaza, dintre formația locală Tricolorul și ASC Clinceni. Astfel, președintele grupării ilfovene, Cornel Florea, s-a declarat revoltat de modul în care brigada de arbitri, în frunte cu centralul Petrică Burcea, a condus ostilitățile în meciul cu echipa prahoveană (foto). Conform declarațiilor sale, meciul s-a prelungit nejustificat de mult, golul victoriei gazdelor (scor final 2-1) fiind marcat în minutul 98 și fiind precedat de o serie de infracțiuni. Mai mult, unul dintre jucătorii formației ilfovene a fost eliminat pentru două galbene, cel de-al doilea cartonaș fiind acordat cu foarte mare ușurință.

"Dacă nu dădeau gol Tricolorul nici atunci, probabil că meciul s-ar mai fi prelungit cât ar fi fost nevoie ca să bată. A fost un fault imaginar la marginea careului unde le-a dat o lovitură liberă, ca un corner scurt. A fost și ofsaid la faza golului. Am avut și un eliminat pentru două galbene, ultimul cartonaș fiind dat gratuit. A fost japcă pe față. Îmi pare rău că nu am avut cum să filmez meciul, așa ar fi văzut o țară întreagă ce s-a întâmplat" a comentat oficialul ilfovean. Pe de altă parte, domnia sa a recunoscut că la celelalte goluri ale meciului nu are ce să reproșeze brigăzii de arbitraj.

În finalul discuției telefonice purtate cu domnul Florea, acesta și-a exprimat nedumerirea privind delegarea centralului Burcea la un meci al brezenilor, centralul giurgiuvean fiind prezent la un număr mare de partide disputate de prahoveni.

"Cred că este a opta oară când îi arbitrează domnul Burcea. Nu este posibil așa ceva. Asta numai tragere la sorți a arbitrilor nu se cheamă" a declarat președintele Clinceniului.

Referitor la cele declarate mai sus, am căutat pe siteul Comisiei Centrale de Arbitraj și am constatat că până acum, centralul din Giurgiu a fost delegat la 5 meciuri ale Tricolorului Breaza de-a lungul acestui campionat: două la Breaza și trei în deplasare.

Reamintim că în urma rezultatului de ieri, gruparea prahoveană s-a apropiat la doar două puncte de liderul Victoria Brănești și rămâne în cursa pentru locul 1 direct promovabil în Liga a II-a. Vom reveni în cursul acestei zile cu o reacție din partea oficialilor prahoveni.

06 May. 2009, 08:14 Stiri
Pe aceeași temă