Civitas Făgăraș s-a retras din campionat! Meciurile din retur le vor pierde cu 0-3

Marius ANGHEL 08 Nov. 2013, 14:09 Stiri
Civitas Făgăraș s-a retras din campionat!** Meciurile din retur le vor pierde cu 0-3

Seria a VI-a a Ligii a III-a a rămas fără o echipă în această săptămână. Conducerea grupării Civitas Făgăraș a decis retragerea formației de fotbal din campionat după disputarea ultimei etape a turului. Toate rezultatele înregistrate în prima parte acampionatului rămân valabile pentru echipa care l-a avut ca antrenor pe Nicolae Văduva.

„Este adevărat că ne-am retras. Am anunțat, oficial, și Federația. Probleme interne, și nu lipsa resurselor financiare, au condus la luarea acestei decizii radicale”, a precizat, pentru telegrama.ro, fostul președinte al echipei din Făgăraș, Lucian Cupu.

Echipa brașoveană a încheiat turul cu o înfrângere, 1-2 la Șotânga, cu FCM Târgoviște. Civitas Făgăraș a părăsit competiția la finalului turului cu următoarea linie de clasament: 12m – 0v – 2e – 10î – 9-25g – 2pct. (-16 adv.). Cele două egaluri ce le-a adus punctele în Liga a III-a au fost obținute pe teren propriu.

Odată cu această retragere, Seria a VI-a a rămas în 11 echipe, meciurile în care Civitas trebuia să joace urmând a fi câștigate cu 3-0 de adversarii pe care trebuia să-i întâlnească.

Foto: Sport Câmpina

Marius ANGHEL 08 Nov. 2013, 14:09 Stiri
Pe aceeași temă