Cisnădia încă mai speră la promovare

15 Apr. 2012, 11:57 Stiri
Cisnădia încă** mai speră la promovare

Vineri de la ora 17:00 în fața a 500 de spectatori prezenți pe stadionul „Textila”, FC Cisnădie a reușit o victorie categorică împotriva lui Oltchim Râmnicu Vâlcea.

Ștefan Fogoroși, antrenorul gazdelor, a început partida cu următorul „unsprezece”: Burdun – Savin, Ciobanu, Câmpean – Săucă, Mitra, Neagu, Onuț, Piko – Szabo, Basile Leon.

Prima repriză a fost una modestă, „chimiștii” și-au încercat de câteva ori norocul la poartea lui Burdan, fără a reuși să-l învingă.

În minutul 36, căpitanul Câmpean a reușit să deschidă scorul dintr-o lovitură de pedeapsă obținută de Szabo care a fost oprit neregulamentar în careul de 6m de Vlădoi, portarul oaspeților.

După doar 3 minute, Nania (Oltchim Rm. Vâlcea) a fost eliminat după un fault dur la mijlocul terenului.

Repriza a doua a fost una spectaculoasă, FC Cisnădie ratând numeroase ocazii prin, Basile Leon, Szabo sau Onuț. Scorul a fost majorat în minutul 72 de Neagu, care a reușit să îl învingă cu un șut puternic de la 15m pe portarul Vlădoi.

Oltchimul nu a mai contat deloc în atac în repriza secundă, iar Muntean, intrat în minutul 66 în locul lui Onuț, a reușit cea mai frumoasă fază a meciului când, scăpat singur spre poarta vâlcenilor, a driblat 2 fundași dar și pe portarul advers și a adus tabela la scorul de 3-0 în minutul 75.

Scorul final a fost stabilit de Bărculeț, intrat și el în locul lui Basile Leon în repriza secundă, care a trasformat o lovitură liberă de la 16m.

FC Cisnadie – FC Oltchim 4-0, și cisnădienii încă mai speră la promovare.

VEZI MAI MULTE POZE DE LA MECI

Sursa: De Sibiu

15 Apr. 2012, 11:57 Stiri
Pe aceeași temă