Cireșu trebuie să câștige neapărat meciul cu CS Balotești pentru a scăpa de emoțiile retrogradării

22 Mar. 2012, 13:44 Stiri
Cireșu trebuie să câștige neapărat meciul cu CS Balotești** pentru a scăpa de emoțiile retrogradării

Mâine, după amiază, sunt programate a se disputa meciurile etapei cu numărul 17 din cadrul ligii a treia la fotbal, competiție în cadrul căreia Conpet Cireșu va întâlni, pe propriul teren, echipa CS Balotești. În mod normal, brăilenii ar trebui să fie favoriți la obținerea celor trei puncte puse în joc, numai că formația antrenată de Vasile Darie și Ionel Ivan nu a câștigat pe propriul teren decât 6 dintre cele 15 puncte pe care le are în prezent, restul fiind aduse din deplasări.

În ultimul meci, „cireșarii” au remizat, 0-0, pe terenul echipei Comprest GIM București, iar un eventual succes (mult așteptat) în jocul de mâine ar reprezenta un mare pare pas către evitarea retrogradării. Nu de alta, dar odată cu retragerea din campionat și a echipei CS Eforie, la sfârșitul sezonului, din această serie a doua va mai retrograda singură formație!

Astfel, în cadrul unui eventual succes brăilean, CS Balotești va rămâne numai cu 13 puncte, în timp ce Conpet Cireșu va face 18 puncte și s-ar mai depărta de zona fierbine din subsolul clasamentului.

Pentru jocul de mâine, antrenorii brăileni nu vor putea miza pe Ilie, suspendat după eliminarea din etapa trecută, iar în acest joc vor reveni după suspendare Oprea și Crăciun. În aceste condiții, Vasile Darie și Ionel Ivan vor începe partida cu următorul unsprezece probabil: Stoica – Grozea, Olenic, Cotigă, Moldoveanu – Percă, Costache, Dima – Oprea, Stoian, Crăciun.

Partida dintre Conpet Cireșu și CS Balotești se va juca la Ianca, pe stadionul „Ștefan Vrăbioru”, și va începe la ora 15.

Articol scris de Valentin Constantinescu

22 Mar. 2012, 13:44 Stiri
Pe aceeași temă