„Ce s-a întâmplat la Pâncota din vară încoace nu se reușește de fiecare dată”

Marius ANGHEL 17 Dec. 2012, 12:00 Stiri

Trupa din Podgorie s-a reunit în formulă completă pentru banchetul de final de an, iar după ce s-a tras linia s-a consemnat o serie de lucruri pozitive. Echipa „Șoimilor” stă bine în clasament și, chiar dacă și-ar fi dorit să încheie anul pe podium, locul 5 e satisfăcător, ținând cont de toate modificările petrecută începând din vară.

„Ce s-a întâmplat la Pâncota din vară încoace nu se reușește de fiecare dată. Nu e ușor să formezi aproape o echipă întreagă. La toți jucătorii țin în mod egal, chiar dacă de unii ne despărțim. Fără caracterul lor, fără aptitudinile lor tehnice, tactice, fizice și intelectuale, nu puteam să avem aceste rezultatele. Meritul e al lor, al președintelui, primarului și consilierilor care au fost lângă echipă. Și președintele Piroș a avut o parte de ”nebunie”, știu cum au decurs negocierile din vară, unele au fost foarte grele”, a analizat antrenorul Dan Cuedan

Bebe Mitu și colegii săi intră în vacanță, urmând a se reuni în jurul datei de 21 ianuarie. „Am dori să facem un cantonament, dar dacă nu va fi posibil, vom efectua o pregătire semicentralizată în Arad, cu două antrenamente pe zi și o masă. Ne dorim să mergem cel puțin la fel în 2013 și cred că ne e la îndemână acest lucru. Nu va fi simplu, la fotbal nu înseamnă că dacă ai jucători ai și echipă. Echipa înseamnă muncă, omogenizare, obnișnuință, relații socioumane, mă bucură că băieții au înțeles aceste lucruri”, a continuat Cuedan.

Antrenorul Șoimilor și-a reamintit și de anii petrecuți în tricoul alb-negru: „Am avut onoarea și posibilitatea să joc patru-cinci ani la Pâncota, lucrând cu oameni deosebiți ca Mircea Dragalina și Simion Buda, Dumnezeu să-i ierte pe amândoi!, sau cu Neluțu Bacoș. Am avut performanțe foarte bune la nivel județean, echipa n-a fost mai jos de locurile 4-5, am și reușit o promovare. Și de aceea am acceptat cu bucurie oferta domnului Piroș de a prelua echipa în vară”.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 17 Dec. 2012, 12:00 Stiri
Pe aceeași temă