Catanzariti ar putea „migra” spre Sebiș

Mihai Andries 21 Dec. 2013, 13:00 Stiri
Catanzariti** ar putea „migra

Dacă UTA se află în pragul falimentului, fostul președinte al „alb-roșiilor” se gândește să-și satisfacă pasiunea pentru fotbal la o altă grupare arădeană. Și, Giovanni Catanzariti simte că la Sebiș și-ar putea atinge obiectivele pe care nu le-a îndeplinit în Calea Aurel Vlaicu, așa că a bătut palma pentru o colaborare de viitor cu primarul localității de pe malul Crișului Alb.

„Domnul Giovanni e un om care a investit mulți bani în fotbal, demonstrând că iubește acest sport. A acumulat și experiență managerială, așa că nu putem decât să-l primim cu brațele deschise șla Sebiș. Este adevărat că, recent, am avut o discuție față în față cu dânsul și avem o înțelegere verbală pentru viitorul apropiat. A spus că, în limita posibilităților, ne va ajuta să ne îndeplinim obiectivul, promovarea în Liga a II-a. Să nu uităm că domnul Giovanni are o relație bună și cu Ionuț Popa, sunt prieteni, deci toate lucrurile sunt bune pentru clubul nostru”, ne-a mărturisit Gheorghe Feieș. În primă fază, Catanzariti ar putea direcționa niște fotbaliști la Sebiș, unul dintre aceștia putând fi chiar Abdoulaye Diarra, în cazul în care ivorianul nu va reveni la UTA.

Deocamdată, liderul seriei a V-a a Ligii a 3-a nu a parafat niciun transfer, însă conducerea și în special Ionuț Popa lucrează pe acest front. Deocamdată, atacantul Dobrescu pare să se depărteze de Sebiș și asta pentru că fostul zălăuan are oferte din Liga a 2-a. Se pare că FC Olt îl va testa pe tânărul atacant la începutul anului viitor șu doar în cazul în care înțelegerea cu teamul lui Oprescu nu se va parafa, Dobrescu va fi dispus să coboare din nou în eșalonul trei.

În schimb, în curând se va bate în cuie programul de pregătire al iernii. Cantonamentul în Franța a căzut definitive, însă sebișenii nu au abandonat ideea unei ieșiri peste hotare. „La Saint-Etienne nu mai mergem, căci riscăm să rămânem fără jucători dacă îi văd la lucru francezii. Glumesc, bineînțeles, distanța de casă e prea mare, deși am fi avut toate condițiile. Mă înțeleg bine cu președintele clubului din Ligue 1, am și văzut pe viu câteva partide ale celor de la Siant-Etienne, am fi fost bine primiți acolo, dar rămâne să mergem în Ungaria, la Bekescsaba, sau să ne antrenăm pe plan local”, a mai spus Feieș.

În fine, primarul Sebișului nu și-a uitat „colegii de suferință”, cărora le urează toate cele bune în preajma Sărbătorilor de iarnă. „Le doresc tuturor celor apropiați de clubul nostrum, jucătorilor, antrenorilor și conducătoriloe de la Sebiș multă sănătate și la mai multe realizări profesionale. Dar, gândurile mele bune se îndreaptă și spre colegii noștri la care țin mult și aici mă refer la Pavel Piroș, Bebe Bontea, Dan Cuedan și Monel Pîncotan, de la Șoimii Pîncota, dar și la Știli Abrudean și Alin Bondar, de la Ineu. Totodată, le doresc chefuri cât mai prelungite partenerilor noștri”, a încheiat Gheorghe Feieș.

 

Sursa: Sport Arad

Mihai Andries 21 Dec. 2013, 13:00 Stiri
Pe aceeași temă