Cârnu vrea o promovare cadou: „Mai sperăm ca FRF să dea o lege prin care și locul al doilea să ducă în Liga a II-a”

Marius ANGHEL 30 Jan. 2013, 16:21 Stiri
Cârnu vrea o promovare cadou:**

Sorin Cârnu, care se află la cel de-al cincilea sezon cu FC Caracal, este în continuare optimist și speră ca Federația Română de Fotbal să hotărască ca și locul al doilea din serie să promoveze în eșalonul secund.

Jucător de bază în angrenajul echipei pregătite de tehnicianul Iordan Eftimie, Sorin Cârnu așteaptă cu interes pregătirea centralizată de la Predeal, unde caracalenii vor pleca pe 4 februarie.

„Ne pregătim la Deveselu și așteptăm să plecăm în cantonament la Predeal. Sper să ne pregătim cât mai bine, să ne întoarcem sănătoși și să ne continuăm cursa de recuperare a punctelor pe care liderul ACS Berceni le are față de noi”, a spus Cârnu, care a venit la Caracal în mandatul tehnicianului Daniel Mogoșanu, după ce echipa a retrogradat din Divizia B.

Fundașul dreapta de la FC Caracal este în continuare optimist și speră ca Federația Română de Fotbal să decidă ca și locul al doilea din serie să promoveze direct în Liga a II-a.

„Sperăm să terminăm măcar pe locul doi în serie. Nu ar fi imposibil să recuperăm diferența față de Berceni, dar au o echipă foarte bună. Totul în acest retur depinde de noi, trebuie să avem mai multă ambiție, să ne pregătim și să avem evoluții cât mai bune, constante. Încă mai sperăm ca FRF să dea o lege prin care și locul al doilea să ducă în Liga a II-a, mai ales că foarte multe echipe se confruntă cu mari probleme financiare, multe cluburi abandonând competiția”, a adăugat Cârnu.

Deși în ediția anterioară nu prea a jucat, fotbalistul din București a evoluat în majoritatea partidelor pe care FC Caracal le-a susținut în prima parte a acestui sezon.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 30 Jan. 2013, 16:21 Stiri
Pe aceeași temă