Căpitanul „virușilor” a fost junior la „U”: „Îmi imaginam cum ar fi să joc pe acest stadion”

Mihai Andries 07 Sep. 2012, 12:42 Stiri
Căpitanul

Sănătatea Cluj a întâlnit de-a lungul anilor nume mari din fotbalul românesc, precum Dinamo, Poli și Steaua. Cu toate acestea, partida de astăzi împotriva Unirii Dej are o încărcătură specială pentru „viruși”.

Sergiu Șoș, căpitanul „verzilor”, a început fotbalul la „U” și a continuat acolo până la transferul la Sănătatea. Pentru fundașul central, meciul de astăzi e un vis împlinit. „Stăteam și visam la acest stadion. Îmi imaginam cum ar fi să cobor din tribune în iarbă și să joc, iar acum am șansa să fiu căpitan acolo. E o onoare”, spune fotbalistul.

„Așteptăm suporteri din ambele părți”

La jocul ce va avea loc astăzi de la ora 20 pe Cluj Arena și-au anunțat prezența atât suporteri de la „U”, cât și de la rivala CFR. Șoș nu se așteaptă însă la incidente, ci la susținerea clujenilor. „Sentimental, mi-aș dori suporteri de la Universitatea, dar îi așteptăm pe toți la meci. Suntem o echipă care și-a spus și ea cuvântul în Cluj și ne-am simți bine să fim încurajați. Ne vom implica mai mult, cu siguranță, decât la un meci oarecare. Cred că va fi o atmosferă civilizată”, conchide Șoș.

Articol scris de Mihai CINPOERU

Mihai Andries 07 Sep. 2012, 12:42 Stiri
Pe aceeași temă