Câmpeanu, înger și demon

15 Apr. 2012, 17:56 Stiri
Câmpeanu, înger și demon

FCM Alexandria a obținut doar un punct cu Conpet, după un meci pe care l-a avut în mână până în minutul 82. Cele două echipe au început în presing meciul, fiecare duel fiind aprig disputat, mai ales la mijlocul terenului. După un prim sfert de oră în care fazele de poartă au fost aproape inexistente, jocul s-a mai deschis și au început să apară și situațiile de gol. Florin Radu a centrat de două ori în fața porții, însă Moga nu a putut finaliza așa cum și-ar fi dorit. În minutul 35, la o fază fixă, a venit și golul: corner executat perfect de pe partea dreapta, Câmpeanu se înalță și trimite impecabil cu capul în plasă (foto). 1-0 și Alexandria era în grafic.

Când ocaziile se răzbună

În partea a doua s-a jucat mai direct pe poartă, semn că ambele echipe își doreau golul. Oaspeții au avut o mare șansă de gol în minutul 70, când doar bara l-a salvat pe Celic, apoi Florin Radu a ratat incredibil din poziție de unu la unu cu portarul ploiestenilor (73). Intrat de doar două minute în joc, Vali Micu putea să închidă meciul, însă a irosit și el o șansă imensă, tot după un duel unu la unu cu goalkeeperul oaspeților (80). Cum ocaziile se răzbună, un minut mai târziu, Ciocâlteu a scăpat lejer din marcajul lui Câmpeanu, visător la acea fază, și l-a învins pe Celic cu un șut plasat. A fost golul care le-a scos din buzunar alexăndrenilor două puncte, într-un meci pe care puteau foarte bine să-l închidă de două ori dacă nu se precipitau în fața porții.

FCM Alexandria: Celic – Țânțăreanu, Câmpeanu, Floricel (Cărăușu 90), Bădănoiu – Mămăligeanu (Zamfir 67), Lacoviște, Lătea, Fl. Radu – Moga (Micu 78), D. Voicilă
Conpet: Bica – Maria, D. Badea, Săndei, D. Stanca, Fatai, G. Petre, Cioc, Stăncescu, Ciocâlteu, Dobrinoiu

Sursa: TereSport

15 Apr. 2012, 17:56 Stiri
Pe aceeași temă