Calificare fără emoții pentru Pojorâta. La Târgu Neamț au marcat trei noi achiziții

Marius ANGHEL 26 Aug. 2015, 14:35 Stiri
Calificare fără emoții pentru Pojorâta.** La Târgu Neamț au marcat trei noi achiziții

Bucovina Pojorâta s-a calificat ieri fără probleme în Turul al V-lea al Cupei României la fotbal. Cu doar trei zile înaintea debutului în eșalonul al doilea, formația pregătită de Dănuț Mândrilă, Bogdan Grosu și Mihăiță Szekely a câștigat la scor de neprezentare confruntarea din deplasare, cu gruparea de Liga a III-a Cetatea Târgu Neamț. Interesant este că toate cele trei goluri au fost marcate de fotbaliști care au fost transferați în această vară la Pojorâta.

Prima reușită a întâlnirii a purtat semnătura lui Căinari, fostul mijlocaș al Rapidului și al celor de la SC Bacău punctând cu un șut plasat, de la 12 metri, din pasa lui Coman.

Gazdele au făcut tot posibilul să echilibreze disputa, însă, mult mai experimentați, bucovinenii au tranșat soarta disputei pe final. Golul de 0-2 a fost înscris în minutul 80 de ex-bistrițeanul Jarda, cu un trasor de la jumătatea terenului, care l-a surprins pe portarul advers. Scorul final a fost stabilit cu un șut din marginea suprafeței de pedeapsă de Răuță, un jucător adus în intersezon de la Astra Giurgiu, dar care a efectuat junioratul în Franța, la Guingamp.

„A fost un joc reușit pentru noi și suntem deciși să tratăm cu maximă seriozitate această competiție, obiectivul nostru fiind acela de a aduce o echipă de Liga I la Pojorâta”, a declarat antrenorul principal Dănuț Mândrilă.

Bucovina a început meciul în formula: Puianu – Cristescu, Patca, Răuță, Acostăchioaie – Pădurariu, Stănescu, Jarda, Căinari – Coman, Buhăcianu. Au mai intrat Kuruc, Rus și Ivan.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 26 Aug. 2015, 14:35 Stiri
Pe aceeași temă