Cale liberă spre promovare

18 Sep. 2012, 07:13 Stiri

Finalul meciului de vineri de pe „Michael Klein” i-a găsit pe fotbaliștii hunedoreni suiți pe gard unde împreună cu suporterii au sărbătorit victoria. A doua la rând în campionat în fața unui adversar tare. După Jiul în etapa de debut, FC Hunedoara a învins și pe Olimpia Satu Mare, scor 2-0, și a urcat pe primul loc în C5 în ciuda faptului că are un joc mai puțin.
Golurile victoriei au fost marcate de Robert Cristian care a profitat de o bâlbâială a apărării sătmărene și a deschis scorul în minutul 9 cu un șut din cădere de la un metru și Cuciula care a trimis mingea în poartă cu capul din 7 metri din centrarea din lovitură liberă de la 23 de metri lateral dreapta a lui Roiu (50).
Altfel, jocul a fost la discreția gazdelor care l-au controlat cu autotitate timp de o oră perioadă în care mai puteau mișca tabela de câteva ori însă Pepenar – șut perpendicular prin fața porții (5), Suciu – „cap” pe lângă din 7 metri nemarcat(20) și Făgărășanu – șut de la 40 de metri puțin peste poartă (39) nu au fost destul de inspirați la finalizare.
De partea cealaltă Olimpia, care a sosit la Hunedoara din postura de lider, nu a arătat defel ca o echipă cu pretenții la promovare. Oaspeții au trimis primul șut pe poartă abia în minutul 67… prin nou intratul Homorozan.

CASETA TEHNICĂ‚
FC Hunedoara 2 (1)
Dragotă – Vîrtan, Ambruș, Cuciula, B. Roiu – R. Cristian, J. Vajda (cpt.), Găceanu (79 Fl. Nicula), Făgărășanu (71 Zdrîncu) – Pepenar (78 Dosan), D. Suciu (72 Lintaru).
Antrenor: Marius Opric.

Olimpia Satu Mare 0 (0)
Șuta – Glodean, Micaș (cpt.), Iuhas, Lauruk – Șt. Pop (53 Dănilă), Villand, Molnar (53 Homorozan), Botoș – Feier (46 Gavrilescu), Marina (53 Hanus).
Antrenor: Tiberiu Csik.
Au marcat: R. Cristian (9), Cuciula (50).
Arbitru: Flavius Roșu (Timișoara). Asistenți: Raul Ghiciulescu (Lugoj) și Andrei Chițoiu (Timișoara).
Stadion: „Michael Klein”. Spectatori: 1.500.

Articol scris de Tami SAMAȘ
Foto de Cristian VĂ‚TAVU

18 Sep. 2012, 07:13 Stiri
Pe aceeași temă