Călărașiul visează la Liga I! Un milionar din poker vrea să preia echipa

Publicat: 26 Mar. 2012, 13:45 Actualizat: 26 Mar. 2012, 13:50 Stiri
Călărașiul visează la Liga I!  Un milionar din poker vrea să preia echipa

Ionel Anton este interesat tot mai mult să preia echipa de pe malul Borcei. Jucătorul de poker, milionar de altfel după ce a câștigat 1.350.000 $ la un renumit turneu de poker desfășurat în Bahamas, anul trecut, își dorește foarte mult să vadă gruparea călărășeană în Liga 1. Acesta s-a aflat pentru a doua oară la un meci al grupării călărășene după ce în prima etapă din retur a asistat la măcelul de la Tunari, acolo unde Dunărea a pierdut cu 0 – 3.

Ionel Anton (Pele), a confirmat faptul că s-a sfătuit cu Victor Pițurcă pentru a prelua echipa de pe malul Borcei. „Îmi este prieten bun și i-am cerut un sfat. L-am luat cu mine la primul meci jucat de Dunărea la Tunari să vadă echipa noastră. Știți ce mi-a spus? „Ionel, o vei lua de la 0”, a mărturisit milionarul de la poker.

Vineri, la partida cu CS Afumați, „Pele”, a vizitat întreg stadionul Municipal să vadă în ce stare se mai află baza sportivă. Acesta le-a mai spus apropiaților săi că vrea să ducă Dunărea în Liga 1. „Eu mă gândesc cum să pierd bani, nu cum să-i câștig la fotbal. Piți m-a întrebat: „Ionel, tu chiar vrei să pierzi niște bani?” și eu i-am spus că acesta este unul dintre visele mele, să duc Dunărea în A și să fac o biserică. Când Dunărea va ajunge în Liga 1, vreau să mă legitimez să joc și eu 10 minute într-un meci de o asemenea anvergură”, a mai spus „Pele”, probabil unul dintre cei mai hotărâți investitori pe care i-a avut clubul călărășean.

Sursa: Informația de Călărași

Publicat: 26 Mar. 2012, 13:45 Actualizat: 26 Mar. 2012, 13:50 Stiri
Pe aceeași temă