Călărașiul visează la Liga I! Un milionar din poker vrea să preia echipa

26 Mar. 2012, 13:45 Stiri
Călărașiul visează la Liga I!** Un milionar din poker vrea să preia echipa

Ionel Anton este interesat tot mai mult să preia echipa de pe malul Borcei. Jucătorul de poker, milionar de altfel după ce a câștigat 1.350.000 $ la un renumit turneu de poker desfășurat în Bahamas, anul trecut, își dorește foarte mult să vadă gruparea călărășeană în Liga 1. Acesta s-a aflat pentru a doua oară la un meci al grupării călărășene după ce în prima etapă din retur a asistat la măcelul de la Tunari, acolo unde Dunărea a pierdut cu 0 – 3.

Ionel Anton (Pele), a confirmat faptul că s-a sfătuit cu Victor Pițurcă pentru a prelua echipa de pe malul Borcei. „Îmi este prieten bun și i-am cerut un sfat. L-am luat cu mine la primul meci jucat de Dunărea la Tunari să vadă echipa noastră. Știți ce mi-a spus? „Ionel, o vei lua de la 0”, a mărturisit milionarul de la poker.

Vineri, la partida cu CS Afumați, „Pele”, a vizitat întreg stadionul Municipal să vadă în ce stare se mai află baza sportivă. Acesta le-a mai spus apropiaților săi că vrea să ducă Dunărea în Liga 1. „Eu mă gândesc cum să pierd bani, nu cum să-i câștig la fotbal. Piți m-a întrebat: „Ionel, tu chiar vrei să pierzi niște bani?” și eu i-am spus că acesta este unul dintre visele mele, să duc Dunărea în A și să fac o biserică. Când Dunărea va ajunge în Liga 1, vreau să mă legitimez să joc și eu 10 minute într-un meci de o asemenea anvergură”, a mai spus „Pele”, probabil unul dintre cei mai hotărâți investitori pe care i-a avut clubul călărășean.

Sursa: Informația de Călărași

26 Mar. 2012, 13:45 Stiri
Pe aceeași temă