Buftea revine în Liga a II-a după 4 ani!

Mihai Andries 19 May. 2012, 10:22 Stiri
Buftea revine în Liga a II-a după 4 ani!

Vestea bombei de la Brazi, unde contrar tuturor așteptărilor, Chimia a pierdut în fața Conpetului, a produs bucurie la Roșu, acolo unde liderul CS Buftea a învins pe Chiajna II și a promovat matematic în Liga a II-a. Indiferent de rezultatele ultimelor două etape, echipa din Buftea nu mai poate fi depășită în clasament. Chiar și în eventualitatea în care Viitorul Domnești i-ar egala la numărul de puncte, echipa lui Lavi Hrib are avantajul meciurilor directe, 4-2 și 1-2.

La finalul meciului de ieri de la Roșu, fiesta s-a declanșat în rândul ilfovenilor care au plecat spre centrul orașului Buftea pentru a sărbători cu suporterii promovarea în Liga a II-a.

„Sincer nu mă așteptam ca astăzi Chimia Brazi să piardă pe propriul teren cu 1-0, în fața celor de la Conpet Ploiești. Chiar dacă Viitorul Domnești a câștigat în deplasarea de la Plopeni, datorită rezultatelor înregistrate în partidele directe, acum cu două etape înainte de finalul sezonului suntem matematic promovați. Felicit băieții pentru efortul depus în acest campionat, care a fost unul foarte disputat. Suntem fericiți cu toții că după patru ani, am reușit să promovăm din nou în Liga a II-a, după o muncă titanică,cu un buget de austeritate, ne-am dovedit nouă și suporterilor că împreună putem obține rezultate remarcabile. Vreau să le mulțumesc autorităților locale și sponsorilor care au crezut în noi, fotbaliștilor și conducerii tehnice, pentru că și-au îndeplinit obiectivul. Nu în ultimul rând, țin să felicit microbiști bufteni, care indiferent de vreme sau rezultat, au fost lângă echipă, iar noi în acesta seară am reușit să le răsplătim fidelitatea, promovând în Liga a II-a”. a declarat președintele Sorin Dumitrescu după meci.

VEZI CUM ȘI-AU MANIFESTAT CEI DE LA BUFTEA BUCURIA PENTRU PROMOVAREA ÎN LIGA A II-A

Mihai Andries 19 May. 2012, 10:22 Stiri
Pe aceeași temă