Bucovina Rădăuți revine în Liga 3. Echipa lui Daniel Bălan și Ionesi a trecut de reprezentanta Bistriței Năsăud

Marius ANGHEL 26 Jun. 2017, 18:17 Stiri

După 0-0 în tur, Bucovina Rădăuți, campioana Ligii a 4-a Suceava, a reușit să se impună, sâmbătă, cu 2-1 în confruntarea de pe teren propriu cu ACS Dumitra, campioana județului Bistrița-Năsăud, izbutind o mult dorită promovare în eșalonul al treilea al fotbalului românesc.

Beneficiind de sprijinul unei asistențe record, de aproximativ 3.000 de spectatori, rădăuțenii au intrat motivați pe teren, cu toate că desfășurarea partidei avea să fie una pe muchie de cuțit. Prima mare șansă de gol avea să aparțină formației oaspete, atunci când șutul lui Bucur a nimerit bara, însă trupa lui Daniel Bălan a reușit să intre în avantaj la pauză cu ajutorul loviturii imparabile de cap a căpitanului Vasile Vitu, venită în prelungirile primei reprize.

Pe fondul unui joc de uzură, rădăuțenii aveau să-și dubleze avantajul în minutul 82, atunci când Eduard Bandi a prins un șut de zile mari de la 25 de metri, fără speranțe pentru portarul Uilean. Finalul n-a fost unul scutit de emoții pentru Bucovina, pentru că nou intratul Tomoiagă a redus din handicap în minutul 88, astfel că gazdele au trăit periculos ultimele secvențe ale întâlnirii. Una peste alta, rădăuțenii s-au arătat superiori în această dublă manșă, izbutind să revină pe merit în Liga a 3-a.

CSM BUCOVINA RĂ‚DĂ‚UȚI (SV) – ACS DUMITRA (BN) 2-1 (în tur 0-0)(2-1 la general)
Vasile Vitu 45′, Eduard Bandi 82′ / Ionel Tomoioagă 85′

CSM Bucovina: Puianu – Alecsandru, Vitu, Vișinar, Antonesei, Zaremba, Ihnatiuc, Julei, Bandi, Stoian, Ionesi
Au mai intrat: Lelcu, Tofan și I. Mihai

ACS Dumitra: Uilean – Sg. Mândrean, Stefănuț, Chibulcutean, C. Pop, Sg. Costin, Cr. Pop, Rebrișorean, Cilean, Coșneac, Bucur
Au mai intrat: Hazbei, Tomoioagă, Pavel și Martău

Stadion: Municipal (Rădăuți – Suceava);
Arbitru: Florin Andrei (Târgu Mureș – Mureș);
Asistenți: Cosmin Bojan și Balint Albu (ambii din Târgu Mureș – Mureș);
Observatori: Ionel Popa (Pașcani – Iași) și Daniel Scânteie (Bacău).

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 26 Jun. 2017, 18:17 Stiri
Pe aceeași temă