Bucovina a fost la trei minute de trei puncte!

Mihai Andries 15 Apr. 2013, 07:00 Stiri

În etapa a XIX-a a Ligii a III-a, sucevenii au scăpat printre degete victoria la capătul unui meci pe care l-au dominat autoritar. Scorul din partida cu Oțelul II a fost deschis după mai bine de jumătate de oră, șutul lui Stoian fiind deviat în proprie poartă de gălățeanul Manea. Bucovina a părut că va păstra toate cele trei puncte pus în joc și va bifa al doilea succes al returului, însă Adăscăliței a avut altă idee și a restabilit egalitatea cu trei minute înainte de final.

După doar un minut, gazdelor li s-a refuzat un penalty la un henț comis de un adversar în propriul careu, spre nemulțumirea principalului Burlacu, care la final de meci era foarte supărat din acest motiv. Faptul că oaspeții au terminat în zece după o intrare tare asupra lui Butnariu nu a mai putut schimba datele problemei.

Bucovina coboară pe locul 8, după ce a fost depășită în clasament de Petrotub Roman și primește runda viitoare vizita celor de la Aerostar. Dar iată și echipele de start:

Bucovina Rădăuți: Butnariu – Breniuc, Hrimiuc, Ilisoi, Duțică – Pasailă, Țugui, Zaremba, Stoian – Viu, Agbleta Rezerve: Bujdei – Vițu, Sadoveac, Tudose, Apostol, Obreja  Antrenor: Lucian Burlacu
Otelul II Galati: Vlasie – Marus, Gâță, Manea, Ciurea – Adăscăliței, Moise, Tudorie, Tudose – Constantinescu, Rusu Rezerve: Vicol – Dajbog, Boubătrân, Cazacu, Enache  Antrenor: Damian Bancilă

 

Foto Relu BRĂ‚ILEANU

Mihai Andries 15 Apr. 2013, 07:00 Stiri
Pe aceeași temă