Bona: „Olimpia este principala contracandidată la promovare”

28 Nov. 2011, 20:42 Stiri
Bona:

Antrenorul divizionarei C, Corona Brașov, Daniel Bona este încântat de evoluția echipei sale în Seria a 6-a, acolo unde brașovenii au reușit să termine turul pe primul loc. Plecat la drum cu o echipă tânără, tehnicianul Coronei este conștient că în a doua parte a sezonului lupta pentru promovare va fi una înverșunată, dar și stânjenită de anumite practici neortodoxe de care echipele satelit din serie ar fi susceptibile.

„Ne gândim la ce ne așteaptă în retur deja, suntem foarte bucuroși că am terminat pe primul loc și nu ne gândeam că puteam ajunge aici. Am plecat la drum cu un lot în care erau 14 jucători noi la echipă. Corona Brașov este un club format doar de 4 ani, am preluat această echipă din Onoare și an de an am avut obiective de promovare. Anul trecut am terminat pe locul 4 având numai jucători brașoveni, dar ne-am dat seamă că fără să aducem și alți jucători nu putem să promovăm. Am avut grijă să aducem și jucători tineri și media de vârstă a echipei noastre este de 22 de ani” s-a confesat Bona.

De la Satu Mare vine pericolul

„Am o linie de apărare de 21 de ani. Cu statura stăm bine. Avem doi fundași centrali înalți cu doi fundași laterali de 1.85 și 1.75, deci o linie defensivă destul de masivă. A fost greu să aduc toți jucătorii la un nivel asemănător. Echipa cu care ne vom duela este Olimpia Satu Mare, cu ei vom duce o bătălie crâncenă pentru primul loc. În serie mai sunt un grup de 4-5 echipe bune, Seso Câmpia Turzii, Zalăul, Tărlungeniul…”, a declarat Daniel Bona, în exclusivitate pentru Sport Total FM, în emisiunea „Fotbal la matineu” cu Horațiu Sima și Mihai Andrieș.

Corona este sprijinită de municipalitatea brașoveană

Chiar dacă multe stadioane care altădată atrăgeau mulți spectatori la meciuri sunt acum în paragină, terenurile de fotbal din Brașov sunt încă utilizabile, spune antrenorul Coronei. Acesta subliniază că, în ciuda crizei financiare ce afectează și echipele românești, clubul său este ajutat de autoritățile locale

„Stadioanele sunt folosibile, fostul teren al echipei Metron este cel pe care ne pregătim noi, fostul teren de la Romradiatoare este cel pe care jucăm, cel de la ICIM este terenul de pregătire al celor de FC Brașov. Din păcate, starea economică din țară și-a pus amprenta și la Brașov. Înainte aveam 7 echipe în divizia C, acum mai sunt doar Corona și Tărlungeni, noi fiind un club susținut de municipalitate”,
a mai spus tehnicianul echipei brașovene.

Sursa: Sport Total FM
Foto: Mihai ANDRIEȘ

28 Nov. 2011, 20:42 Stiri
Pe aceeași temă