Bisericuțe la Dunărea?

16 Sep. 2012, 22:00 Stiri

Partida dintre Dunărea și Chirnogi disputată vineri, 14 septembrie a fost una destul de ciudată. Din minutul 4, călărășenii aveau să se bucure pentru că G. Stoian (Rocha) le rupea poarta chirnogenilor lui Virgil Nițoi. 1-0 pentru echipa lui Virgil Bogatu și lucrurile păreau, relativ simple, asta după felul cum a decurs prima repriză. La 4 minute după prima jumătate de oră, Mircea Ștefan făcea 2-0 și suporterii formației asistau la un regal fotbalistic.

Dunărea nu a strălucit, dar avea un avantaj de două goluri în fața rivalei Victoria într-un meci cu mari ambiții, derby județean de altfel. Toate bune și frumoase până în minutul 45, atunci când arbitrul de centru i-a trimis pe jucători în pauză. O pauză benefică numai pentru oaspeți că gazdele au „uitat” să mai joace fotbal și în repriza secundă, crezând că o partidă de fotbal ține 45 de minute. Din minutul 51 s-a rupt filmul pentru jucătorii călărășeni. Năstase reduce din diferență fără să-i încurce prea mult pe fundașii călărășeni. La trei minute de la reluare, Mocanu dă lovitura de grație și face 2-2 spre stupoarea celor prezenți.

Fotbaliștii Dunării parcă n-au fost pe teren până în acel moment. Echipa lui Virgil Nițoi a fost mai activă în joc, dar a profitat și de greșelile copilărești ale jucătorilor călărășeni. Meciul s-a terminat la egalitate, un punct mare pentru Chirnogi obținut în deplasare și un egal urât pentru Dunărea care acum este nevoită să recupereze 3 în deplasarea de la Baia de pe 21 septembrie.

Nu am vrea să fim suspicioși și ne gândim că este abia începutul de campionat însă ceva se întâmplă în vestiarul echipei călărășene. Să obții 5 puncte din primele 3 etape este bine, dar se putea și mai bine având în vedere obiectivul propus anul acesta. Jucătorii au alte lucruri în cap decât fotbal. Ei încă gândesc la modul individual și nu în echipă, lucru „moștenit” de la conducerea Sima-Petrescu. Nu este bine ce se întâmplă și dacă nu se vor așeza „apele”, atunci se va produce un scurt-circuit care ar afecta programul echipei și posibil și obiectivul propus.

Sursa: Ediția.ro

16 Sep. 2012, 22:00 Stiri
Pe aceeași temă