Banchet cu șorici și țuică fiartă la FCM Târgoviște

Mihai Andries 24 Dec. 2013, 15:30 Stiri
Banchet cu șorici și țuică fiartă la FCM Târgoviște

Sâmbătă, fotbaliștii Municipalului au avut parte de ultima întâlnire pe 2013, la stadionul din Șotânga. Aceștia au participat la bachetul de final de an, unde finanțatorul Ghiorghi Zotic le-a pregătit o masă festivă. Până la așezarea la masă, aceștia au luat parte la pomana porcului unde au mâncat șorici și au ciocnit câte o ceașcă de țuică fiartă. Conducerea administrativă a clubului le-a oferit jucătorilor și ultimele prime restante. Din spusele antrenorului Puiu Becheanu, finanțatorul Municipalului ar fi oferit fotbaliștilor și câte un bonus financiar în vederea sărbătorilor de iarnă. Din cauza unor probleme personale, la banchet nu au putut ajunge G. Petre, Popa, Mădăran și Mândru.

Becheanu e optimist: „Avem posibilități să ne salvăm de la retrogradare”

Haralambie Becheanu are încredere că poate scăpa pe FCM Târgoviște de la retrogradare la finalul sezonului. Tehnicianul târgoviștean consideră că în a doua parte a sezonului Municipalul are potențialul necesar de a depăși zona minată a clasamentului din seria C6. Antrenorul crede că o întărire considerabilă a lotului și o pregătire de iarnă realizată în condiții bune pot duce gruparea din Șotânga să înceapă în forță „oficialile” din primăvară. Puiu Becheanu lasă de înțeles că roș-albaștrii au arătat o creștere substanțială în ultimele jocuri din acest an.

„Nu se pune problema de retrogradare la FCM. Avem posibilități să ne salvăm și am încredere că putem să facem acest lucru. În clasamentul play-out-ului echipa noastră nu se află pe ultimul loc, așa cum se regăsește în cel general. Sunt mulțumit de cum a evoluat echipa în ultima parte a turului. În evoluția echipei s-a văzut o creștere în jocul acesteia. După ce relațiile de joc s-au închegat mai bine între jucători avem încredere că putem face o treabă mai bună anul viitor”, ne-a declarat principalul antrenor al Municipalului.

 

Sursa: Sport Dâmbovițean

Mihai Andries 24 Dec. 2013, 15:30 Stiri
Pe aceeași temă