Bălu: „A doua amânare ne avantajează”

07 Mar. 2012, 06:08 Stiri
Bălu:**
Dacă prima amânare nu a fost privită cu ochi bun de tehnicianul Becicherecului, cea de-a doua vine chiar în avantajul echipe sale care se poate pregăti acum pe teren normal. Mama Mia a reușit săptămâna trecută ceea ce nu a putut Recașul în perioada de iarnă, să răpună Luceafărul Oradea.

Trupa din Becicherecu Mic a învins vineri, în ultimul ei amical, pe bihorenii din eșalonul secund cu 3-1 la Salonta, goluri Dragodan (2) și Hodiș. Dacă inițial amânarea returului n-a fost agreată de tehnicianul „pizzerilor”, acum acesta o consideră binevenită pentru ultimele retușuri tehnico-tactice.

„În prima fază m-a deranjat amânarea, pentru că aveam un anumit program. Dar pe de-o parte e bine că până acum ne-am antrenat în balon. Acum terenurile noastre sunt bune și putem să punem la punct tactica și finalizarea”, ne-a spus Bălu.

În continuare trupa pregătită de Sorin Bălu va juca cu Lugojul, azi, și Vladimirescu, sâmbătă, la prezentarea arădenilor. La antrenamente au revenit și jucătorii cu probleme medicale, Semenea și Gh. Costescu, Luță e în recuperare după o întindere iar portarul Filip, cu o luxație la deget, e menajat.

Sursa: Banat Sport

07 Mar. 2012, 06:08 Stiri
Pe aceeași temă