Balon de oxigen pentru Delta Dobrogea: 430.000 lei pentru anul în curs

Liga2.ro 31 Jul. 2014, 09:46 Stiri
Balon de oxigen pentru Delta Dobrogea: 430.000 lei pentru anul în curs

În ședința de luni, în afara ordinii de zi, și-a făcut loc și proiectul de hotărâre privind aprobarea cotizației pentru clubul de fotbal Delta Dobrogea Tulcea, la care unul dintre asociați este și Consiliul Județean.

Potrivit proiectului de hotărâre inițiat de președintele Consiliului Județean, Horia Teodorescu, cotizația a fost stabilită la suma de 430.000 lei pentru anul în curs, bani care vor fi cu siguranță un adevărat balon de oxigen pentru clubul tulcean în vederea abordării meciurilor din turul campionatului.

„Așa cum am spus și la finalul sezonului, atunci când echipa Delta Dobrogea a câștigat titlul și apoi barajul, susținerea Consiliului Județean va exista atâta vreme cât se obțin rezultate. S-a câștigat campionatul, s-a promovat, foarte bine, deci s-a obținut o performanță. În Liga a III-a plecăm la drum cu aceleași obiectiv: promovarea. Știu că este un obiectiv îndrăzneț pentru o echipă nou promovată și Consiliul Județean nu poate asigura bugetul pentru a garanta atingerea unui astfel de obiectiv de aceea este nevoie și de o susținere din zona unor sponsori privați. Le mulțumesc în numele condu­cerii clubului celor care i-au sprijinit până acum să obțină promovarea și de aici încolo sunt convins că vor veni și alții alături de club în ceea ce înseamnă atacarea promovării în Liga a II-a de fotbal, acolo unde îi este locul Tulcei pe plan fotbalistic”, a declarat președintele Consiliului Județean, Horia Teodorescu.

Articol scris de Irinel CĂLIN

Liga2.ro 31 Jul. 2014, 09:46 Stiri
Pe aceeași temă