Axintele țintește promovarea: „Va fi foarte greu, dar nu imposibil”

Marius ANGHEL 27 Aug. 2014, 15:55 Stiri
Axintele țintește promovarea:**

Viitorul Axintele visează în sezonul care stă să înceapă la repetarea performanței din 2013, promovarea în Liga a II-a. Pentru a duce la îndeplinire acest obiectiv, antrenorul Ion Nica și-a fortificat lotul prind repatrierea lui Mihai Cană de la Metaloglobus și prin alte patru transferuri: Florin Petcu (Popești Leordeni), Mădălin Marele (Viitorul București), Florin Dumitrache și Adrian Ilie (ambii Petrolul Ploiești).

„Va fi foarte greu, dar nu imposibil să obținem promovarea. Ne vom lupta cu echipe ca Tulcea, Călărași, Metaloglobus și chiar Dinamo II” a declarat Nica, citat de independentonline.ro.

Prima confruntare din acest sezon pentru alb-verzi va fi în deplasare la Înainte Modelu, echipă nou-promovată în Liga a III-a.

Lotul Viitorului Axintele pentru sezonul 2014-2015:
Portari: Răduță, Dănciulescu, I. Sava
Fundași: Cioceanu, Bogorodiță, Pavelescu, Matei, Oprișan, Mihociu, A. Sava, Cristil
Mijlocași: Luca, Petcu, Dumitrache, Tudose, Marele, Cană, Frangu, Gheorghe, Croitoru
Atacanți: Enciu, Badea, Ciochină, Ilie

Până acum, Viitorul Axintele a jucat trei meciuri oficiale în noul sezon, toate în Cupa României. Echipa lui Ion Nica a trecut în turul II de Victoria Țăndărei cu 1-0 (gol Marele 65), în turul III de FC Balotești cu 3-1 (goluri Dumitrache 2 și M. Luca), iar în turul IV de Dunărea Călărași cu 4-5 după penalty-uri (1-1 după 90 și 120 de minute, 3-4 la penalty-uri, gol marcat de Cană 90+4).


Știai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului din ligile inferioare?

Marius ANGHEL 27 Aug. 2014, 15:55 Stiri
Pe aceeași temă