Avântul Reghin, în pericol să fie depunctată

11 Oct. 2011, 16:48 Stiri
Avântul Reghin,** în pericol să fie depunctată

Liderul seriei a VI-a din Liga a III-a, Avântul Reghin, riscă să piardă în această săptămână șefia clasamentului. Motivul nu este vreun meci pierdut sau vreo evoluție mai slabă din partea băieților antrenați de Andrei Enyedi, ci este unul incredibil și ține de unele reguli pe care este posibil ca ocupanta primului loc să le fi încălcat.

În ultima etapă de campionat, Reghinul a învins cu scorul de 1-0 în deplasare, pe FCM Târgu Mureș II. Avântul a pus mâna pe toate cele 3 puncte, prin reușita lui Fulop din minutul 50, însă ar putea să rămână fără nimic după ședința de joi a Comisiilor Federației, noteaza zi-de-zi.ro.

Gazdele cer sancțiuni dure împotriva liderului, deoarece susțin aceștia, au folosit un jucător suspendat. Stoica Vilmos, care este atât antrenor secund, cât și jucător al Anvantului, a primit o etapă de suspendare pentru cartonașul roșu încasat în partida anterioară a Reghinului. Deși era sancționat, Vilmos a fost trecut pe foaia de joc ca și director tehnic, iar cei din Târgu Mureș au făcut contestație.

În cazul în care membrii Comisiei vor hotărî că formația din Reghin a încălcat regulamentul, liderul riscă să piardă meciul cu 3-0 la masa verde, totodată și primul loc. Pe lângă aceste sancțiuni, clubul este pasibil și de alte grave sancțiuni financiare.

Articol scris de Gabriel MORARIU

11 Oct. 2011, 16:48 Stiri
Pe aceeași temă