AUDIO! Damila Măciuca are imn de la Radio 21

27 Feb. 2012, 12:26 Stiri
AUDIO! Damila Măciuca are imn** de la Radio 21

În matinalul Radio 21 de azi, D Dinculescu, DJ Andi și Anca Maco au difuzat, în premieră, imnul echipei vâlcene Damila Maciuca, aflată la primul său sezon în Liga a III-a.

Astfel, echipa antrenată din această iarnă de Erik Lincar are ocazia să se bucure de un super imn, marca Radio 21, fredonat de D Dinculescu.

„De prin Vâlcea se ridică o echipă luptătoare / Forța noastră și tăria sunt mereu nemuritoare / Forța Maciuca / Ale, ale, ale / Ale, ale, ale” spun câteva dintre versurile imnului.

După o campanie interesantă de achiziții făcută în această iarnă de către finanțatorul Dan Nițu, Damila se anunță una dintre candidatele în lupta pentru promovare din Seria C4.

Juventus București și FC Botoșani au și ele imn

Realizatorii matinalului de la Radio 21, D Dinculescu, DJ Andi și Anca Maco, au mai realizat până acum încă două imnuri pentru două echipe din Liga a II-a, pentru Juventus București și FC Botoșani.

Cei trei matinali de la Radio 21 sunt suporteri adevarați. DJ Andi susține echipa Juventus București, Anca Maco ține cu FC Botoșani, iar D Dinculescu fredonează imnul echipei Damila Măciuca din Vâlcea.

Imn Juventus București:

Imn FC Botoșani:

Articol scris de Adi Georgescu

27 Feb. 2012, 12:26 Stiri
Pe aceeași temă