CSM Râmnicu Vâlcea va avea imn. O cunoscută trupă de rock a început deja să lucreze la el

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 24 Nov. 2015, 13:31 Seria 2
  • CSM Râmnicu Vâlcea va avea un imn oficial. Liderul unei trupe de muzică rock făcuse o promisiune conducerii echipei din Liga 2, în cazul în care clubul va ajunge pe primul loc în Seria a II-a, iar cum vrea să și-o îndeplinească.

 

Membrii cunoscutei trupe de muzică rock Antract au început să lucreze la imnul oficial al echipei CSM Râmnicu Vâlcea. Imnul „viperelor” ar putea fi lansat de formația vâlceană până la finalul acestui an. 

„I-am promis d-lui președinte al CSM Râmnicu Vâlcea, Lucian Munteanu, că în momentul în care ajunge pe primul loc în clasament, voi intra în studio și am să fac imnul oficial al echipei din Zăvoi! Echipa a ajuns pe locul 1, iar eu în studio!”, a postat, pe un site de socializare, liderul trupei Antract, Bobiță Cătușanu.

CSM Râmnicu Vâlcea n-a urcat, efectiv, pe prima poziție a clasamentului Seriei a II-a în acest sezon, însă pe parcursul a două etape a fost la egalitate de puncte cu liderul de atunci. În runda a 10-a avea același număr de puncte, 18, cu FCM Baia Mare, însă era pe locul doi din cauza golaverajului mai slab, iar în etapa a 11-a a fost la egalitate de puncte cu Gaz Metan Mediaș și UTA Bătrâna Doamnă, cu 19 puncte, dar era a treia în clasament.

Articol scris de Adi Georgescu

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 24 Nov. 2015, 13:31 Seria 2
Pe aceeași temă