Au trecut extemporalul!

21 Nov. 2011, 12:07 Stiri
Au trecut extemporalul!

După trei jocuri la rând fără victorie, FC Hunedoara s-a impus în fața lui FC Școlar Reșița! La ultimul joc din acest an pe propriul teren, FC Hunedoara a învins, clar, scor 3-1, pe FC Școlar Reșița. Însă, un fapt la fel de îmbucurător ca victoria a fost că unul dintre cele trei goluri marcate de „alb-albaștri” a fost opera unui atacant!

Ovidiu Popesc a închis tabela în minutul 49 cu un voleu în colțul lung, din 14 metri, lateral dreapta, mingea lovind și bara.

Altfel, cu antrenorul principal Aurel Șunda suspendat în tribună, undeva în spatele porții dinspre tabela de marcaj, gazdele au început bine jocul. Șandru a deschis scorul după ce a transformat cu siguranță penalty-ul scos de Păcurar care a fost tras de tricou în careu, de Coca. Era minutul 9. Hunedorenii și-au mărit avantajul după alte patru minute de joc. Cuciula înscrie primul său gol pentru FC Hunedoara cu o lovitură de cap din șase metri, după o centrare perfectă a lui Șandru din lovitură liberă de la 25 de metri, lateral stânga.

Păcurar a avut șansa să facă 3-0 în minutul 20, însă s-a opus Haidău care a respins de la colțul scurt lovitura de cap a mijlocașului hunedorean. În replică, Ionaș reduce din diferență, șut din 10 metri, după ce profită de o gafă colectivă a apărării hunedorene, scor 2-1 (36′). Pe final, FC Hunedoara se putea desprinde la trei goluri de ȘColar Reșița însă mingea șutată în unghi de căpitanul Marcel Șandor a trecut prin fața porții și s-a scurs în aut (76′), iar nou intratul între buturi Giurcanu a respins cu un reflex de ultim moment torpila expediată din lovitură liberă de la 35 de metri de Kelemen (83′).

FC Hunedoara 3 (2)
A. Ilie – AL. Crețu, Cuciula, Nicolau, Kelemen – P. Păcurar (Tiric 90′), Șandru, Dimcea, Trășcan (B.Muntean 86′) – M. Șandor (cpt.) (Benea 90′), Ov. Popesc (Fl. Negru 87′).
Antrenor: Aurel Șunda.

CSM Școlar Reșița 1 (1)

Haidău (cpt.) (Giurcanu 57′) – Mihăilă, Coca (Miok 66′), Feleagă (Mândru 73′), Pitaru – Fedor (Pipercă 46′), Doană, Breșeni, Sulea – Abiodun, Sulea.
Antrenor: Leontin Doană.

Au marcat: Șandru (9′ – pen;), Cuciula (13′), Ov. Popesc (49′)/Ionaș (36′).
Arbitru: Nicolae Croitoru (Râmnicu Vâlcea). Asistenți: Marian Truță (Râmnicu Vâlcea), Pavel Tutunaru (Târgu Jiu)
Stadion: „Michael Klein”. Spectatori: 150.

INBOX

#Suspendat după ce etapa trecută la Caransebeș a fost trimis în tribună pentru injurii, tehnicianul Hunedoarei, Aurel Șunda, a urmărit jocul cu „școlarii” dintr-o poziție ciudată. A stat în spatele porții, pe partea opusă tabelei de marcaj.
#Căpitanul gazdelor, Marcel Șandor, a fost de departe, omul meciului, acesta lansându-se într-o serie de sprinturi și driblinguri de mare finețe, mai ales în a repriza secundă.
#Antrenorul oaspeților, Leo Doană, a schimbat portarul titular, la cinci minute după golul trei al Hunedoarei, învinovățindu-l că n-a ieșit pe o centrare a adversarilor. Nervos, căpitanul Reșiței și-a aruncat de nervi tricoul pe jos, mănușile și banderola.

Articol și foto de Sami Tamaș (Hunedoara)

21 Nov. 2011, 12:07 Stiri
Pe aceeași temă