Au stins Flacăra

23 Oct. 2011, 14:49 Stiri

Fără emoții! Așa poate fi caracterizat în doar două cuvinte succesul reputat de FC Hunedoara vineri, pe teren propriu, în fața Flacărei Făget adversar pe care l-a subordonat din primul și până în ultimul minut.

Obișnuiți să tremure pentru victorie sau o remiză chinuită până în ultimul minut, contra bănățenilor de la Făget „alb-albaștrii” au schimbat radical abordarea jocului. Dirijați de pe margine de Aurel Șunda, Șandor și compania și-au creat un avantaj liniștitor în prima repriză, scor 2-0, și nu s-au oprit nici după pauză când au mai înscris încă de trei ori cei drept și cu ajutorul adversarului.

Scorul a fost deschis în primul sfert de oră de Paul Păcurar cu un șut în lung din 10 metri lateral dreapta după ce înainte și-a așezat bine mingea centrată de pe stânga de Trășcan (14′).

Gazdele au menținut în continuu presiunea la poarta lui Iacob care a avut emoții la loviturile de cap exepdiate pe lângă de Todea (25′) și Păcurar (29′), a respins cu piciorul în corner voleul lui Magdaș (32′) și a boxat cu ambii pumni mingea șutată din alergare din nou de Todea (33′) și a trebuit să se recunoască din nou învins de Șandru care a trimis mingea pe sub el din 12 metri (39′).

Făgețeni precum samuraii!

Redusă aproape de tot flacăra celor de la Făget a mai pâlpâit slab încă de două ori în debutul mitanului secund când Doroi (57′) și Popovici (79′) l-au deranjat pe Anton după care s-a stins.

Todea a tras tare aer în piept cât să înscrie o „dublă” care avea să limpezească de tot situația: șut de la 18 metri pe jos după ce mingea a revenit la el din bara âintită de Popesc (scor 3-0, 75′) și fentă și șut la colțul scurt (82′).

La 4-0, antrenorul gazdelor, Aurel Șunda a speculat foarte bine că e momentul pentru două noi debuturi în echipă și i-a introdus pe rând pe teren pe juniorii de 18 ani, Răzvan Muntean și Eduard Benea. Deși nu sunt samurai pe final oaspeții și-au făcut harakiri, Take și-a introdus singur mingea în poartă și a stabilit scor ul final, 5-0!!!

FC Hunedoara 5 (2)
I. Anton – Nicolau (20′ Samoilă), Cuciula, Al. Crețu, M. Șandor (cpt.), P. Păcurar, Trășcan, Dimcea, L. Todea (83′ R. Muntean) – Șandru (87′ Benea), Magdaș (46′ Ov. Popesc).
Antrenor: Aurel Șunda

Flacăra Făget 0 (0)
I. Iacob – Mihuța, Boghian, Gălan (cpt.), Drăgan – Popovici, Briciu (85′ Jichici), Cârmaci (40′ Popescu), Rațiu – Doroi (70′ Dragotan), Ad. Ilie (53′ Tache).
Antrenor: Marius Baciu

Au marcat: P. Păcurar (14′), Șandru (39′), L. Todea (75′, 82′), Take (88′-autogol).

Arbitru: Sergiu Popa. Asistenți: Alin Damian și Adrian Mărginean (toți din Aiud).
Stadion „Michael Klein”. Spectatori: 300.

articol și foto de Sami Tamaș

23 Oct. 2011, 14:49 Stiri
Pe aceeași temă