Au primit observator pe șeful arbitrilor suceveni!

28 Apr. 2012, 08:02 Stiri
Au primit observator** pe șeful arbitrilor suceveni!

Delegările Comisiei Centrale de Arbitri continuă să stârnească rumoare în rândul cluburilor din ligile inferioare. Până acum am avut meciuri la care s-a uitat anunțarea înștiințarea arbitrului sau a observatorului de arbitri că au de oficiat, dar și meciuri la care pur și simplu s-a uitat delegarea observatorului de arbitri. Mai nou, ultima trăznaie a Comisiei este de a numi centrali, tușieri sau observatori din orașe aflate în dispută directă în clasament cu una din echipele din meciul pe care îl oficiază.

După scandalurile de la Iași și Slatina, din week-end-ul trecut, o nouă situație de acest gen a apărut ieri la Bacău. La meciul SC Bacău – Poli Galați, gazdele au avut surpriza să vadă că observator de arbitri este nimeni altul decât Dumitru Antoniu, șeful Comisiei Județene a Arbitrilor din Suceava! Asta în condițiile în care elevii lui Marin Barbu se află în luptă directă pentru promovare cu Rapid CFR Suceava.

Chiar și așa, băcăuanii nu au avut emoții în a se impune cu 2-0 în fața celor de la Poli Galați. Ei au deschis scorul încă din minutul 1 prin Costin, acesta închizând tabela după o oră de joc cu al doilea gol al său.

Articol de Valentin COSTICĂ‚
Foto: Monitorul de Suceava

28 Apr. 2012, 08:02 Stiri
Pe aceeași temă