Au bătut liderul!

03 Oct. 2011, 10:33 Stiri
Au bătut** liderul!

Victoriile echipei Jiul, în liga a treia, pot fi numărate lejer pe degetele unei singuri mâini pentru că nu sunt decât două. Dar în etapa trecută Jiul a reușit prima victorie pe teren propriu și a ajuns la 8 puncte, în clasament și cu un obiectiv total compromis, dar cu satisfacția că au învins liderul seriei din care fac parte.

Jiul a reușit în fața liderului, ligii a treia, din seria a cincea, Bihorul Beiuș, o victorie poate mai lejeră decât o arată scorul de 2-1. Victoria adusă ca de obicei de atacanții jiuliști, Serban și Moldovan, a căzut cum nu se poate mai bine pentru moralul jucătorilor, care să recunoaștem nu este unul deloc roz.

Abonați, în ultima vreme la cartonașe roșii, jiuliștii nu au scăpat nici în această etapă de o eliminare, asta după ce în etapa trecută, Daj a fost eliminat. De data aceasta jucătorul de culoare Mohamed, intrat pe parcursul jocului, a luat două cartonașe galbene și implicit pe cel roșu. Chiar dacă la un moment dat Jiul a fost egalată jucătorii petroșeneni nu s-au pierdut cu firea și s-au impus în cele din urmă. Pentru partida cu Beiuș, antrenorii Marin Tudorache și Damian Militaru au trimis pe teren următoarea formulă de joc: Hotoboc – Firan, Albert, Matei, Bertea, Filipescu, Filip, Molodovan, Hardău, Șerban, Deac

Apetri și-a făcut bagajele

Atacantul Gabriel Apetri nu mai face parte din lotul echipei Jiul, după ce gurile rele susțin că jucătorul de 29 de ani a avut o dispută mai aprinsă cu staff-ul tehnic.

„Și-a făcut bagajele și a plecat din vestiar și nu a mai venit la antrenamente”, a spus un „martor” al discuției. Apetri a marcat un gol pentru Jiul în această ediție de campionat și părea să facă pace cu echipa sa de suflet. Din păcate nu pare să mai existe cale de întoarcere pentru jucătorul care în urmă cu ceva timp cocheta cu prima ligă.

articol scris de Loredana Juglea

03 Oct. 2011, 10:33 Stiri
Pe aceeași temă