AS Milcov a scăpat „ieftin” din deplasarea de la Turnu Măgurele. Oltenii au jucat în superioritate și au pierdut cu 0-2

Marius ANGHEL 22 Jun. 2015, 17:57 Stiri

Prima manșă a barajului de promovare în Liga a III-a s-a desfășurat, sâmbătă, cu începere de la ora 17:30. AS Milcov, campioana județului Olt, a întâlnit, pe Stadionul „Municipal” din Turnu Măgurele, Sporting din localitate, campioana județului Teleorman. Jucătorii aflați sub comanda lui Cătălin Ristea au făcut un meci slab și la final au pierdut disputa cu scorul de 2-0.

Gazdele au punctat câte o dată pe repriză, iar oltenii nu au reușit să marcheze măcar o dată, deși au evoluat pe durata reprizei secunde cu un om în plus pe teren. Fotbaliștii pregătiți de Vali Bădoi au avut un început mai bun de meci și au pus presiune pe oaspeți încă din debutul partidei.

La 12 minute de la startul partidei, Sporting Turnu Măgurele a deschis scorul prin Laurențiu Teleoacă, care a expediat un șut de la aproximativ 20 de metri direct la vinclu. Singura fază notabilă a primei reprize a mai fost doar eliminarea lui Ionuț Știrbu. Jucătorul a văzut două cartonașe galbene în doar cinci minute și a părăsit terenul cu trei minute înainte de finalul primei reprize.
 
Sporting Turnu a dominat actul secund în 10 oameni
 
După eliminarea lui Ionuț Știrbu în ultimele minute de joc ale primei reprize, Sporting Turnu Măgurele a jucat tot actul secund cu un om în minus pe teren. AS Milcov nu a reușit să profite de acest lucru, chiar dacă după pauză oltenii au jucat cu trei vârfuri. Gazdele au avut un debut bun de repriză și la doar două minute de la reluare Mitran a trecut de două ori pe lângă majorarea scorului care avea însă să vină pe parcurs.

În minutul 76, Bădoi trimite o centrare perfectă din corner, iar Sălcianu trimite balonul în poartă din interiorul careului mic. Fotbaliștii antrenați de Vali Bădoi puteau marca pentru 3-0 cu cinci minute înainte de final, prin Mitran, dar acesta, după ce a driblat fundașii oaspeților, a ratat șutul din poziție de unu la unu cu Turianu.

Ristea: „Le reproșez jucătorilor că nu au avut deloc atitudine și ambiție”

Tehnicianul de la AS Milcov a declarat că adversarii i-au dominat la capitolul pregătire fizică și că le reproșează elevilor săi lipsa ambiției și atitudinii. „În primul rând nu am avut atitudine și ambiție. Ne-au dominat la capitolul pregătire fizică. Și-au dorit mai mult victoria și îi felicit. Este păcat că nu am reușit să profităm de omul în plus pe care l-am avut. Ei au jucat mai bine în 10 oameni decât în 11. Le reproșez jucătorilor mei că nu au avut deloc atitudine și ambiție”, a precizat Cătălin Ristea.

Jucătorul gazdelor, Ionuț Știrbu, a fost eliminat în minutul 42, după ce a văzut două cartonașe galbene în doar cinci minute. Pentru partea a doua a întâlnirii, tehnicianul de la AS Milcov a schimbat tactica și a jucat cu trei vârfuri, dar oltenii nu au reușit să treacă la conducerea jocului sau măcar să puncteze o singură dată.
 
„Sunt total dezamăgit că am făcut multe lucruri împreună până în acest moment și acesta era un meci important pentru noi. Cred că au avut și emoții pe care nu trebuia să le aibă având în vedere că sunt jucători cu experiență și aveam mare încredere în ei. La pauză am schimbat tactica și am jucat cu trei vârfuri având în vedere că jucam cu un om în plus. Cu toate acestea nu am reușit să preluăm conducerea jocului. La capitolul pregătire fizică stăm foarte slab. Nu știu dacă băieții au fost temători, dar parcă jucau cu o echipă extrem de bună dintr-o ligă superioară. Am avut parte de un teren foarte bun, pe care se putea pasa foarte bine. A venit și golul destul de repede și probabil a fost un motiv în plus. Despre organizare nu vreau să vorbesc, s-a văzut ceea ce s-a întâmplat”, a afirmat Cătălin Ristea.

SPORTING TURNU MĂ‚GURELE (TR) – AS MILCOV (OT)   2-0
Teleoacă (12), Sălcianu (76)

Sporting Turnu Măgurele: Celic, Știrbu, Dana, Sălcianu, Mitrea, Bădoi, Mitran, Latu, Urucu, L. Teleoacă, Dumitrescu. Au mai evoluat: David, Ilie, Carabașu și D. Teleoacă. Rezerve neutilizate: Mitroi, Mărioara, Frujina, Lupu.
 
AS Milcov: Turianu, V. Mantea, F. Mămăligeanu, M. Alexie, F. Tudor, A. Jidovu, M. Rădulescu, G. Matei, C. Ghiță, A. Vasilescu, C. Niculescu. Au mai evoluat: Streche, Dumitrescu, S. Matei și Sgubin. Rezerve neutilizate: Dogioiu, A. Ignat, I. Bărboianu.

Stadion: Municipal (Turnu Măgurele – Teleorman); Arbitru: Omar Cristian Dumitrică (Craiova – Dolj); Asistenți: Cristian Viorel Nicola și Răzvan Claudiu Tudor (ambii din Craiova – Dolj); Observatori: Ioan Cristea și George Bădescu (ambii din București – București).

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 22 Jun. 2015, 17:57 Stiri
Pe aceeași temă