Arbitrajele din seria a VI-a criticate! CCA, se aude?

02 Apr. 2012, 11:16 Stiri
Arbitrajele din seria a VI-a criticate!** CCA, se aude?

Intermediara de mâine programează un adevărat derby, Olimpia Satu Mare (locul 2) primind vizita Unirii Tărlungeni (locul 4). Chiar dacă diferența de puncte dintre cele două echipe este destul de mare (opt puncte), meciul se anunță a fi pe viață și pe moarte în condițiile în care atât sătmărenii, cât și brașovenii nu au mai pierdut niciun meci de multe luni. Mai precis, Olimpia din 11 noiembrie, iar Unirea din 21 octombrie!

Dacă gazdele au procentaj sută la sută pe teren propriu în acest campionat, în schimb elevii lui Laszlo Balint au un moral excelent după seria de opt meciuri consecutive fără înfrângere. În plus, Unirea are în deplasare doar trei eșecuri, toate în prima parte a campionatului.

Nemulțumiri în ceea ce privește arbitrajele Olimpiei

Acest derby vine într-un moment în care spiritele sunt încinse în seria a VI-a ca urmare a criticilor aduse arbitrajelor de care au beneficiat sătmărenii în ultima vreme. În deplasarea de la FCM Tg. Mureș II, gazdele s-au plâns de neacordarea unui penalty, apoi după meciul cu FC Zalău, conducerea sălăjenilor a criticat vehement felul în care brigada desemnată la acel meci a condus ostilitățile. Printre acuzele lui Ioan Morar s-au numărat și faptul că „ne-au îngălbenit de tot cu cartonașele. La scorul de 2-0 nu mai puteam trece de centrul terenului, pentru că fluiera orice fază.”

Același central în două deplasări consecutive

Interesant de remarcat este faptul că Olimpia Satu Mare a beneficiat în ambele deplasări din acest retur de acelaiși central! Cum pe siteul FRF-CCA nu se mai publică delegările nici măcar după meciuri, informația se poate verifica doar după cronicile apărute în presă. Astfel se poate vedea că Denis Haidiner a oficiat la centru atât meciul cu FCM Tg. Mureș, cât și cel cu Voința Livezile! Este o situație incredibilă care aduce în discuție corectitudinea delegărilor „secrete” făcute de CCA

Brașovenii speră ca meciul să se joace pe teren

În aceste condiții, a venit și reacția taberei brașovene cu o zi înainte de disputarea acestui meci, principalul Laszlo Balint dorindu-și doar ca meciul de mâine să nu fie decis de prestația brigăzii care îl va oficia. „Ne dorim un arbitraj echidistant. Știu că avem de a face cu o echipă puternică și dacă sunt mai buni decât noi pe teren, asta e. Însă nu mi-aș dori ca la finalul meciului să trăiesc o dezamăgire din cauza cavalerilor fluierului” a comentat acesta.

Tehnicianul Tărlungeniului este sprijinit și de primarul localității brașovene, Iosif Kiss: „Eu investesc în fotbal și financiar și sufletește, ofer toate condițiile acestei echipe și nu îmi doresc decât să fiu arbitrat corect în meciurile care au mai rămas în acest sezon, ținând cont că au inceput deja să apară probleme în ceea ce privește arbitrajul în seria noastră”

Articol de Dragomir ILIESCU

02 Apr. 2012, 11:16 Stiri
Pe aceeași temă