Alb-violeții câștigă derbyul argeșean!

Mihai Andries 02 Nov. 2013, 09:08 Stiri
Vineri a început ultima etapă a turului de campionat în seria a VI-a a ligii a III-a, care se va termina duminică, după derbyul Fortuna – Chindia. La Pitești, liderul seriei, SCM Argeșul Pitești a primit vizita celor de la Atletic Bradu. Elevii lui Alexandru Popovici au început mai bine partida, în minutul 4 Atletic reușind să deschidă scorul în Trivale în urma unei gafe incredibile în apărarea gazdelor. Ruță pătrunde în careu pe partea stângă, Vlăsceanu iese greșit, iar Iancu șutează în portarul piteștenilor mingea ajungând din nou la Ruță care împinge mingea în poartă.


În minutul 26 alb-violeții reușesc să egaleze. Iancu centrează perfect pentru Adrian Dulcea, iar atacantul piteștenilor reia în plasa porții lui Ene. În urma unor proteste repetate, centralul Dragoș Istrate îl trimite în tribune pe antrenorul Iulian Crivac. Oaspeții ies la joc, iar în minutul 32 Jenaru ratează o mare ocazie pentru Atletic Bradu. Trei minute mai târziu, Ruță șutează puternic din interiorul careului Vlăsceanu reușind cu greu să respingă în lateral. În minutul 41, în urma unui corner Șerban înscrie cu capul în proprie poartă, iar SCM Argeșul intră la cabine în avantaj.

În minutul 49, Păvăluță cere penalty la un contact cu Ionescu, însă centralul partidei lasă jocul să continue. Trei minute mai târziu, Iancu execută un corner de pe partea stângă, iar Dulcea trimite în bară din trei metri. În minutul 59, Ruță îl faultează dur pe Drăgan la mijlocul terenului, iar centralul Dragoș Istrate îl elimină. În minutul 70, Albu scapă singur spre poarta oaspeților, intră în careu și îl învinge fără probleme pe Ene cu un șut plasat la colțul lung. 

În minutul 78, Păvăluță este faultat în careu de Mihai Stancu, iar centralul acordă penalty. Piteștenii rămân și ei în 10 oameni, Stancu primind al doilea galben și implicit pe cel roșu. Căldăraru execută mult peste poartă, iar scorul rămâne 3-1. În minutul 89, Dulcea scapă pe contraatac, intră în careu și încearcă să lobeze mingea, însă Ene reușește să respingă.


Scorul final avea să fie 4-1 pentru SCM Argeșul, Dulcea înscriind în prelungiri al doilea gol al său în acest meci.


SCM Argeșul Pitești – Atletic Bradu 4-1
Dulcea (26, 90+2), Șerban (41 – aut.), Albu (70) / Ruță (4)


SCM Argeșul: Vlăsceanu – David, Albu (76 Naciu), Roșca (58 Mihai Stancu), Ionescu, Botea, Drăgan (76 Enache), Dulcea, Tameș, Iancu, Stancu
Antrenor: Iulian Crivac


Atletic Bradu: Ene – Șerban, Popa, Căldăraru, Tănase, Murineanu, Păun, Paraschivescu, Ruță, Jenaru, Păvăluță
Antrenor: Alexandru Popovici 
 
 
Articol scris de Andrei ZEVEDEI / sportarges.ro

 

Mihai Andries 02 Nov. 2013, 09:08 Stiri
Pe aceeași temă